Home Lifestyle OMG: ga deze winter naar FriendsFestive, hét festival voor ‘Friends’-fans

OMG: ga deze winter naar FriendsFestive, hét festival voor ‘Friends’-fans

Citytripje naar Londen ergens tussen 28 november en 21 december?

© getty

‘Friends’-fans kunnen 2019 met een echte knaller afsluiten. Deze winter kan je namelijk opnieuw naar FriendsFestive. Dat festival staat volledig in het teken van onze favoriete serie.

Dat was ook onze eerste reactie toen we dit zalige nieuws lazen! Van 28 november tot en met 21 december kan je namelijk opnieuw naar het ‘Friends’-festival FriendsFest, dat voor de gelegenheid – met de feestdagen in het vooruitzicht –  FriendsFestive heet.

Monica’s appartement of Central Perk

Comedy Central organiseerde dit festival, dat volledig in het teken van de zes beste vrienden uit New York staat, al verschillende keren. Ditmaal stopt de toer in het bruisende Londen, waar je opnieuw verschillende sets uit de serie kan bezoeken (zoals het appartement van Monica of Central Perk), legendarische scènes kan naspelen (zoals de ‘floating heads’ tijdens Thanksgiving), kan meezingen met Phoebe’s grootste ‘hits’ en kan genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

De tickets vliegen meestal de deur uit, dus wacht niet te lang en bestel je kaartjes online via de website. Een ticket kost trouwens € 37. De toer duurt zo’n 2,5 uur en vindt plaats  in The Old Truman Brewery. Je kan zelf kiezen op welk tijdstip je wilt starten, maar het moet wel ergens tussen 11u en 21u30 zijn.

Een citytripje naar Londen, dat in die periode al in duizenden kerstlichtjes baadt? Check! En als kers(t) op de taart kan je je – als vroegtijdig kerstcadeautje voor jezelf – volledig onderdompelen in de heerlijke wereld van Joey, Chandler, Ross, Rachel, Monica en Phoebe. Dubbelcheck!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.