Home Lifestyle OMG: ook dit jaar vindt er een ‘Friends’-festival plaats voor de ultieme...

OMG: ook dit jaar vindt er een ‘Friends’-festival plaats voor de ultieme fans

'Friends' blaast dit jaar 25 kaarsjes uit, en dat wordt uitgebreid gevierd!

De serie ‘Friends’ blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Wij blijven voor eeuwig en altijd fan van de avonturen van de zeskoppige vriendengroep. Ook dit jaar trekt FriendsFest, de reizende ‘Friends’-tentoonstelling, doorheen het Verenigd Koninkrijk. What to expect? Je kan er alle decors bewonderen, van de paarse muren in Monica’s appartement tot hun chillspot Central Perk. Een must visit voor alle ‘Friends’-fanaten!

Geef toe, een avondje ‘Friends’ kijken in de zetel geeft je altijd weer een goed gevoel. Juist dát gevoel kan je komende zomervakantie versterken met een bezoekje aan FriendsFest, een festival dat volledig in het teken van jouw all-time favourite serie staat. Ideaal, want je wilde altijd al die bejubelde ligstoelen in het vrijgezellenappartement van Joey en Chandler testen.

Speciaal bezoek?

Comedy Central geeft je de kans om rond te neuzen op de verschillende sets, maar ook om allerlei scènes uit ‘Friends’ na te spelen. Zo kan je ‘Pivot’ schreeuwen terwijl je aan een matras sleurt (echte fans weten uit welke aflevering dat hilarische moment komt). Verder zijn er ook voldoende randanimatie, een ‘Friends’-photobooth en ontzettend veel eetstandjes. Als Joey langskomt, kijkt hij ongetwijfeld zijn ogen uit in de buurt van alle snacks.

Het evenement belooft grootser en spectaculairder te worden dan de vorige edities. Metro UK acht de kans groot dat er, omwille van de 25ste verjaardag van de serie, wel eens speciaal bezoek over de vloer zou kunnen komen. Of dat wijst op een verrassingsbezoekje van Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe en Joey? We hope so!

Tickets

Het ‘Friends’-festival start op 2 augustus in Heaton Park in Manchester. Daar blijft de tentoonstelling staan tot 18 augustus. Daarna reist ze verder naar Bristol, waar je ze van 23 augustus tot 1 september kan bewonderen. Vanaf 6 september kan je het gebeuren spotten bij Milton Keynes’ Willen Lake. Afsluiten doet FriendsFest in schoonheid: van 20 tot 29 september staat het Londense Kennington Park op de planning als locatie.

De ticketverkoop van deze ‘Friends’-tentoonstelling start vrijdag 15 maart om 10u. Wil je tickets scoren? Zorg dan dat je tijdig postvat op de website van FriendsFest.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.