Home Lifestyle Fout in ‘Blind Gekocht’: we kregen het nieuwe huis van Jelle en...

Fout in ‘Blind Gekocht’: we kregen het nieuwe huis van Jelle en Sophie gisteren niet te zien

Play4 zette het bewuste fragment intussen wel online. Spoiler alert: f*cking Westrem blijkt dan toch geen dealbreaker te zijn...

Fout Blind Gekocht
© Play4

Als je gisterenavond naar de laatste aflevering van ‘Blind Gekocht’ keek, dan is de kans groot dat je na het eerste reclameblok eens stevig vloekte. Want nét op het moment dat we samen met Sophie en Jelle hun getransformeerde nieuwe woning in fucking Westrem gingen bekijken, liep er bij Play4 iets mis…

Er zijn zo van die momenten waarop je graag eens je afstandsbediening naar het televisiescherm wil gooien, en gisterenavond rond iets voor 21u was dat ook bij ons het geval. In de laatste aflevering van ‘Blind Gekocht’ moesten nog drie woningen onthuld worden. Hét moment suprême was natuurlijk de reveal van de woningen van Kristine, Lara en Lizi en Yanna en Desmond, waar Bart meer dan zes (!!) maanden aan werkte om volledig naar hun smaak in te richten. Maar voor die grote onthulling was het eerst nog aan Sophie en Jelle die een huis zochten in Wetteren, maar er eentje kregen in Westrem, tot groot ongenoegen van het koppel.

Blije gezichtjes in fucking Westrem

In het eerste deel van de aflevering zagen we nog dat hoe het voor de twee als ‘een straf’ aanvoelde om van hun paleisje te verhuizen naar fucking Westrem – lees: niet onze woorden. De spanning tijdens het verhuizen was te snijden en voor het reclameblok kregen we in een korte preview nog maar eens te zien dat Jelle en (vooral) Sophie echt niet gelukkig waren met hun nieuw adres. Maar na de reclame kregen we dat adres niet te zien, en stonden we meteen met hen in hun living, zonder de rest van Barts werk gezien te hebben. Het enige wat we konden afleiden uit die laatste minuut van de rondleiding, was dat ze übergelukkig waren met het resultaat, oef!

Door een fout kon je de onthulling van het huis in Westrem in #BlindGekocht vanavond niet zien op tv. Onze excuses’, schreef de zender na afloop op Twitter. Play4 maakte het meteen goed door het verloren fragment wel online te zetten op GoPlay. En daarin zijn Sophie en Jelle meer dan in de wolken – je zou voor minder met zo’n mastodont van een badkamer en lichtrijke living. ‘Ik had het niet herkend. Het is echt gek’, aldus een verbaasde Jelle. ‘Zo mooi dat wij wonen! Ik denk dat ik al vergeten ben dat het zo erg is om in Westrem te wonen‘, lacht een dolgelukkige Sophie.

Nog meer blije gezichtjes in Herzele

Ook in Herzele waren ze meer dan tevreden met hun nieuwe huisjes. Lara kreeg een grote kamer, Yanna en Desmond kunnen met hun kindjes in een moderne, maar toch warme woning trekken, mama Kristine heeft haar eigen privédouche en Lizi een knalrode kamer – kippenvelmomentje! Seizoen drie sloot dus af met drie knallers van woningen. Petje af voor Béa, Bart, Kelly én Kobe!

Lees ook: