Home Lifestyle Food ZIEN: in Frankrijk vechten consumenten om afgeprijsde Nutella

ZIEN: in Frankrijk vechten consumenten om afgeprijsde Nutella

De beelden liegen er niet om.

Nutella
Shutterstock

Onze liefde voor Nutella is groot (héél groot), maar onderstaande beelden uit een Franse supermarkt deden zelf onze wenkbrauwen fronsen. De smeuïge chocoladepasta was zo sterk afgeprijsd dat er meteen een grote heisa – inclusief duwen en trekken – ontstond. Kijk zelf maar!

Nutella is al jarenlang een vaste waarde in ons huishouden en ook wij kunnen een soldenkoopje maar moeilijk laten liggen. Toch waren ook wij verbaasd toen we onderstaand filmpje te zien kregen. De Franse supermarkt Intermarché had een korting van meer van 70% gegeven op hun voorraad Nutella. Zo zou je voor een pot nog maar 1,40 euro betalen in plaats van 4,50 euro.

Total madness

Achteraf gebleken bleek dit geen goede zet van de supermarktketen, want iedereen was meteen door het dolle heen. En dat mag je vrij letterlijk nemen. Volgens een verslag van CNBC kreeg een oudere vrouw een slag tegen het hoofd en werd er iemand met een bloedende hand gespot.

Het voorval zou plaatsgevonden hebben in L’Horme, maar het personeel van andere Intermarché-winkels laat weten dat er ook in hun filiaal gelijkaardige reacties waren. De stormloop op de afgeprijsde Nutella was bovendien zo erg dat Ferrero een statement vrijgegeven heeft dat ze niets te maken hadden met de promotie.

Nog meer lezen over Nutella:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.