Home Lifestyle Food YAY: Starbucks lanceert 3 (!) nieuwe drankjes speciaal voor het jaareinde

YAY: Starbucks lanceert 3 (!) nieuwe drankjes speciaal voor het jaareinde

De enige catch? Ze zijn maar verkrijgbaar tot 1 januari 2017.

Instagram: @Starbucks
Na de latte die smaakt naar gebakken appeltjes (yum!), plaatst Starbucks nu speciaal voor het jaareinde maar liefst drie nieuwe drankjes op het menu. De enige catch? Ze zijn maar verkrijgbaar tot 1 januari 2017. 
Vanaf vandaag kan je op de menukaart van Starbucks drie nieuwe drankjes ontdekken. The Tuxedo Beverage Collection is de droom van elke chocoholic. Zo is er de Tuxedo Mocha: een white chocolate mocha gemengd met een kopje espresso en afgewerkt met gestoomde melk, slagroom, chocoladesiroop en chocoladekrullen. De Tuxedo Hot Chocolate bevat exact dezelfde ingrediënten, maar dan zonder het kopje espresso.  
 
 
Dan is er ook nog de Tuxedo Mocha Frappuccino, een combinatie van een gewone en witte chocolate mocha, koffie, melk en ijs. Net als de twee andere nieuwe drankjes wordt deze frappuccino versierd met slagroom, chocoladesiroop en chocoladekrullen. 
 
Volgens de Instagrampagina van de Amerikaanse koffieketen zullen de drie drankjes enkel in de VS en in Canada te verkrijgen zijn. Maar als je eens heel lief lacht naar de barista, wil hij of zij misschien wel een Tuxedo-drankje voor je klaarmaken. Het proberen waard! 
 

Lees ook: