Home Lifestyle Food Starbucks serveert zijn koude koffies nu in deze coole mason jars

Starbucks serveert zijn koude koffies nu in deze coole mason jars

Bye bye, kartonnen beker!

Instagram: cheepeersg
Mason jars zijn de laatste jaren erg populair en wij begrijpen he-le-maal waarom. Je kan er je favoriete cocktail in uitschenken, ze gebruiken als lunchbox én ze zijn ideaal om je Instagramfeed op te vrolijken. Iets wat ze bij Starbucks goed begrepen hebben, want de keten serveert zijn koude drankjes nu ook in deze hippe bekers.

Mason jars are here to stay, zeg dat Starbucks het gezegd heeft. De populaire keten verkoopt vanaf nu ook zijn koude dranken in Singapore en om deze drankjes te promoten, hebben ze hun eigen mason jars uitgebracht.

De mason jars hebben het Starbuckslogo meegekregen en hebben stuk voor stuk een afgesloten deksel. Ideaal voor onderweg! Verder is het ook een milieubewuste keuze, want koffieliefhebbers kunnen hun beker voortaan hergebruiken.
 

 

Een bericht gedeeld door (@iro_3) op

Je kan de mason jars kopen voor ongeveer acht euro en wanneer je een koud drankje vraagt, kan je er eentje bijbestellen voor maar vijf euro extra. Voorlopig zijn de items alleen in Azië verkrijgbaar, maar wij hopen stiekem dat ze ook bij ons gelanceerd worden. Wij willen onze Instagramfeed namelijk opvrolijken met een van deze exemplaren in plaats van met de tradionele koffiebeker. Kwestie van een beetje afwisseling, hé.

Wil je nog meer lezen over Starbucks:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.