Home Lifestyle Food Starbucks brengt drie nieuwe zomerdrankjes uit

Starbucks brengt drie nieuwe zomerdrankjes uit

En ook een heerlijk nieuw dessert!

Starbucks
Wij kunnen niet zonder onze dagelijkse portie koffie, maar tijdens de warme zomermaanden (ahum) hebben we soms nood aan wat verfrissing. Gelukkig brengt Starbucks drie frisse drankjes uit om je dorst te lessen.

Deze maand lanceert Starbucks drie Instagramwaardige drankjes die perfect zijn voor als de temperaturen ein-de-lijk eens gaan stijgen. Zo komt er namelijk een Strawberry Lemon Limeade Granita, een Teavana Youthberry White Tea Granita en een Caramel Espresso Granita op de markt.
 

Het doet ons een beetje denken aan een frappuccino, maar dan zonder de toevoeging van melk of room. Bonus: je krijgt je dagelijkse dosis cafeïne ook nog binnen, maar toch worden de drankjes koel geserveerd. Duidelijk een win-winsituatie.
 

Starbucks

Het enige nadeel is dat de drankjes enkel in de namiddag verkrijgbaar zijn. Ze maken namelijk deel uit van het ‘Sunset Menu’. Wil je zo’n drankje bestellen, probeer dan meteen ook hun nieuwe dessert. Je kan kiezen tussen chocolate brownie trifle of strawberry shortcake trifle. Deze lekkernijen bestaan onder andere uit cake, slagroom en fruit.

Voorlopig lijken de drankjes enkel in Amerika en Canada op het menu te staan, maar hopelijk komen ze toch nog overgewaaid naar ons.

Fan van Starbucks? Dan ga je deze artikels ook leuk vinden: