Home Lifestyle Food SAY WHAT: KFC komt met eetbare nagellak?!

SAY WHAT: KFC komt met eetbare nagellak?!

Een droom die uitkomt voor nagelbijters?

Dat ze bij Kentucky Fried Chicken (KFC) lekker eten hebben, wisten we al. Maar nu komt de keten ook met nagellak om je vingers bij af te likken. Letterlijk, want de fastfoodgigant komt met eetbare nagellak in twee smaken. 'Original' en 'Hot & Spicy' zijn 'fingernail-licking good', aldus KFC. Chicken fingers krijgen plots een heel andere betekenis…

De fried chicken-keten tilt haar befaamde slogan naar een ander niveau. Volgens AdWeek gaat KFC eetbare nagellak in twee smaken uitbrengen om het bedrijf te promoten in Hongkong. De keten werkte samen met voedingsspecialisten van McCormick (het bedrijf dat de geheime KFC-kruidenmix creëerde, die de keten in al zijn recepten gebruikt.) Op die manier wilde KFC ervoor zorgen dat de nagellak exact smaakt en ruikt als hun begeerde kip. De ‘Hot & Spicy’-nagellak heeft een oranje kleur, en de ‘Original’ ziet er eerder vleeskleurig uit (lol).

'Het recept voor onze eetbare nagellak is uniek en is special ontworpen om de smaak te behouden, maar ook om op laten te drogen met een glossy finish, zoals gewone nagellak', aldus KFC. 'De campagne is ontworpen om te intrigeren. We willen ons merk op een leuke manier promoten in Hongkong.' Wij vinden het allemaal wat vergezocht, maar zijn stiekem toch benieuwd om deze nagellak te proeven (euh… lakken).

Bekijk hieronder de 'aparte' reclame:

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.