Home Lifestyle Food Recept: Cheeriosrepen met kaneel

Recept: Cheeriosrepen met kaneel

Mmm!

StockFood
Uitgekeken op je broodje speculaaspasta en die eeuwige cornflakes? Probeer dít eens: zelfgemaakte Cheeriosrepen met kaneel. Makkelijk, lang te bewaren én: yummie! 

Dit – eerder zoete – tussendoortje maak je met een restje ontbijtgranen, in dit geval Cheerios. Fun én economisch!

Gemakkelijk recept

+/- 8 stuks • 15 minuten bereidingstijd • bewaart 14 dagen in een afgesloten voorraadpot.

Benodigdheden

150 g witte chocolade • 1 el kokosolie • 1 tl kaneelpoeder • 250 g Cheerios 

Zo gemaakt

Bekleed een rechthoekige taartvorm met bakpapier. Hak de chocolade in stukken, en laat – samen met de kokosolie en de kaneel – au bain-marie smelten. Laat afkoelen, vermeng met de Cheerios totdat die volledig bedekt zijn met chocolade. Giet het mengsel in de vorm, en laat 30 minuten hard worden. Snij erna in stukken, en serveer (of eet allemaal in één keer op): zó lekker!

Probeer ook zeker deze recepten eens: