Home Lifestyle Food Met deze cocktails-in-a-box scoor jij ongetwijfeld op de volgende picknick

Met deze cocktails-in-a-box scoor jij ongetwijfeld op de volgende picknick

Het is er het weer voor

We kennen allemaal de zakken wijn die we maar al te graag binnensmokkelen op de festivalweide, maar het wordt deze zomer zo mogelijk nog beter. Guilty Pleasure brengt namelijk cocktails-in-a-box op de markt. Ideaal voor je volgende feestje!

Helaas niet geboren met de skills van een echte bartender? Of gewoon geen zin om in je eentje in de keuken cocktails te staan shaken terwijl je vrienden een dansje placeren? Goed nieuws! Guilty Pleasure lanceert speciaal voor de zomer cockails-in-a-box.

Zes maanden cocktailplezier

Jep, kant-en-klare cocktails (en mocktails!) in een doos. In het wijnmilieu werd het bag-in-box-concept eerder al geprezen als de beste bewaarmethode voor wijn en dat is voor je cocktail niet anders. Jouw mai tai, mojito of piña colada (in alcoholische of non-alcoholische vorm) blijft maar liefst zes maanden goed als je de doos bewaart op een koele en zonlichtvrije plek. Say what?!

Cocktails-in-a-box

Adviesverkoopprijs: € 34,95 voor de alcoholische versie (2 liter – goed voor 20 cocktails), € 19,95 voor de non-alcoholische versie. Vanaf juni beschikbaar bij Colruyt, Carrefour en Blokker (mocktail).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.