Home Lifestyle Food LEKKER LUI: deze 7 kerstfoodboxen bezorgen je een zorgeloos kerstdiner

LEKKER LUI: deze 7 kerstfoodboxen bezorgen je een zorgeloos kerstdiner

Maak het jezelf niet te moeilijk tijdens de kerstperiode. Welke box bestel jij binnenkort?

Wie zegt dat hij tijdens de feestdagen graag inkopen doet en een vijfgangenmenu voor zeventien monden prepareert, liegt. Daarom bestaat er zoiets als een kerstfoodbox.

Wie een kerstfoodbox bestelt, krijgt alle ingrediënten voor zijn meergangenfeestmenu aan huis geleverd. Bovendien krijg je de handige receptenfiches er gratis bij. Wil je het jezelf nóg wat makkelijker maken? Dan ga je best voor Zappore, een leverdienst die de gerechten volledig geprepareerd aan huis levert. In de oven stoppen en smullen maar!

Maak het jezelf niet te moeilijk tijdens de kerstperiode. Welke kerstfoodbox bestel jij binnenkort?

1 / 7
HelloFresh
Zappore (enkel nog in de oven te zetten!)
Smartmat
Foodbag
Marley Spoon
Eko Menu
My Cooks
HelloFresh
HelloFresh

Kerstbox Original

Voorgerecht: Peterseliewortelsoep met frisse citroen

Hoofdgerecht: Hertenpeper met aardappelpuree

Dessert: Chocolademousse met sinaasappelcoulis

Vanaf € 13,06 per persoon.

Kerstbox Veggie

Voorgerecht: Peterseliewortelsoep met frisse citroen

Hoofdgerecht: Tarte tartin van gekarameliseerde sjalot

Dessert: Chocolademousse met sinaasappelcoulis

Vanaf € 13,06 per persoon.

Kerstbox Deluxe

Voorgerecht: Peterseliewortelsoep met frisse citroen

Tussengerecht: Makreelrillette met verse kervel

Hoofdgerecht: Hertenpeper met aardappelpuree

Dessert: Chocolademousse met sinaasappelcoulis

Vanaf € 15,56 per persoon.

Gourmetbox

Vistrio met garnalen

Vlees- en gevogeltekwartet

Champignonomelet

Courgetteburgertjes

Tomatensalade

Stokbrood met verse kruidenboter

Aardappelsalade

Vanaf € 11,81 per persoon.

Extra’s: aangepaste wijnen & kaasplankje

Meer info & bestellen

Zappore (enkel nog in de oven te zetten!)
Zappore (enkel nog in de oven te zetten!)

Peppe & Marcus’ Menu Esclusivo – carne

Voorgerecht: Verse ricotta ravioli met porcini saus

Hoofdgerecht: Filet Pur ‘Simmental’ met kruidenkorst van rozemarijn, citroentijm & zachte mosterd met een saus van verse truffel, ovengeroosterde rozemarijnaardappelen & wintergroenten

Dessert: Keuze uit dolce buffet van Gewaegd

€ 35 per persoon.

Peppe & Marcus’ Menu Esclusivo – pesce

Voorgerecht: Verse ricotta ravioli met porcini saus

Hoofdgerecht: Kabeljauw di Nonna Bettina met pizzaiolasaus & salsa verde, ovengeroosterde rozemarijnaardappelen & wintergroenten

Dessert: Keuze uit dolce buffet van Gewaegd

€ 35 per persoon.

Angie’s December to Remember

Voorgerecht: Salmone affumicato met dille cream cheese en granaatappel

Hoofdgerecht: Polletto al forno met Angie’s huisgemaakte champignonroomsaus en geroosterde krielaardappeltjes

Dessert: Keuze uit dolce buffet van Gewaegd

€ 29,75 per persoon.

Extra’s: aangepaste wijnen & kaasplank

Meer info & bestel hier

Smartmat
Smartmat

Gewoon kerstmenu

Hapje: Aperoplankje met ricotta uit de oven, aardpeerdip en 3 soorten crackers

Voorgerecht: Ravioli met Secreto 07, pompoencrème, geroosterde hazelnoten en gebakken salie

Hoofdgerecht: Kalkoenrollade met Toscaanse pancetta en vijgen, verse kroketjes, balsamicosausje, hasselbackbieten, wilde kruidensalade met granaatappel en witloof

Dessert: Chocoladekerststronk met meringue en karamelglazuur

Vanaf € 23,17 per persoon.

Veggie

Hapje: Aperoplankje met ricotta uit de oven, aardpeerdip en 3 soorten crackers

Voorgerecht: Ravioli met wilde champignons, pompoencrème, geroosterde hazelnoten en gebakken salie

Hoofdgerecht: luxe koolpakketjes met truffelkaas en vijgen, verse kroketjes, balsamicosausje, hasselbackbieten, wilde kruidensalade met granaatappel en witloof

Dessert: Chocoladekerststronk met meringue en karamelglazuur

Vanaf € 19,83 per persoon.

Extra’s: aangepaste wijnen & aperitief

Meer info & bestellen

Foodbag
Foodbag

Hapjes: Hapje van krokante pancetta, zachte geitenkaas & vijg, sint-jakobsnoot met avocadocrème en komkommersalsa en zakouskis van grijze garnaal en gerookte zalm met tuinkers

Voorgerecht: Torentje van warmgerookte zalm met lauwe geitenkaas, appel en sinaasappelsaus

Hoofdgerecht: Rosbief met knolseldercrème, gebrande ajuin, aardappelblokjes met geroosterde jonge wortelen en vleesjus

Dessert: Panna cotta van speculaas met gepocheerde peer en zelfgemaakte truffels

Vanaf € 19,92 per persoon.

Extra: twee flessen bruiswater van Bru

Meer info & bestellen

Marley Spoon
Marley Spoon

Voorgerecht: Pompoensoep met romescoswirl en kruidig platbrood

Hoofdgerecht: Kalkoenwellington met pancetta en cranberrie-appelvulling, sperziebonen in een Italiaanse oregano-citroendressing, gestoofde spruitjes met rozemarijn en druiven

Dessert: Peren met gezouten karamel en speculaasroom

€ 16,66 per persoon.

Meer info & bestellen

Eko Menu
Eko Menu

Klassiek kerstmenu

Hapje: Een komkommerbakje gevuld met babyleaves, smaakbietjes, geitenkaas en een dilledressing

Voorgerecht: Paddenstoelensoep met tamme kastanjes en purplekers

Hoofdgerecht: Mousseline van aardpeer en pastinaak, oerwortels, spruitjes en kalfsentrecote

Dessert: Semifreddo met stroopwafel en Gieser Wildemann stoofpeertjes

Vanaf € 20,90 per persoon.

Vegan kerstmenu

Hapje: Een komkommerbakje gevuld met babyleaves, smaakbietjes, gefermenteerde tofu en een dilledressing

Voorgerecht: Paddenstoelensoep met tamme kastanjes en purplekers

Hoofdgerecht: Mousseline van aardpeer en pastinaak, oerwortels, spruitjes en seitan pepersteak

Dessert: Semifreddo met stroopwafel en Gieser Wildemann stoofpeertjes

Vanaf € 20,90 per persoon.

Vegetarisch kerstmenu

Hapje: Een komkommerbakje gevuld met babyleaves, smaakbietjes, geitenkaas en een dilledressing

Voorgerecht: Paddenstoelensoep met tamme kastanjes en purplekers

Hoofdgerecht: Mousseline van aardpeer en pastinaak, oerwortels, spruitjes en seitan pepersteak

Dessert: Semifreddo met stroopwafel en Gieser Wildemann stoofpeertjes

Vanaf € 20,90 per persoon.

Meer info & bestellen

My Cooks
My Cooks

Christmas Combi Dinner

Soep: Appel-pastinaaksoep

Voorgerecht: Gerooktemakreeltaartje met kerstchutney

Hoofdgerecht: Gebraden kip met marsalasaus, geserveerd met geroosterde vergeten groentjes met pistou (Zuid-Franse versie van pesto) en gratin dauphinois

Dessert: Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolademousse en karamelcrème

€ 24,98 per persoon.

Christmas Farm Dinner

Soep: Appel-pastinaaksoep

Voorgerecht: Tartelette met veenbes, bacon en brie met kerstchutney

Hoofdgerecht: Gebraden kip met marsalasaus, geserveerd met geroosterde vergeten groentjes met pistou (Zuid-Franse versie van pesto) en gratin dauphinois

Dessert: Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolademousse en karamelcrème

€ 24,98 per persoon

Christmas Sea Dinner

Soep: Appel-pastinaaksoep

Voorgerecht: Gerooktemakreeltaartje met kerstchutney

Hoofdgerecht: Kabeljauwfilet met krabsaus, geserveerd met geroosterde vergeten groentjes met pistou (Zuid-Franse versie van pesto) en gratin dauphinois

Dessert: Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolademousse en karamelcrème

€ 24,98 per persoon

Christmas Veggie Dinner

Soep: Appel-pastinaaksoep

Voorgerecht: Tartelette met gorgonzola, peer en walnoot met kerstchutney

Hoofdgerecht: Beet bourguignon, geserveerd met geroosterde vergeten groentjes met pistou (Zuid-Franse versie van pesto) en gratin dauphinois

Dessert: Taartje met een bodem van chocoladecrumble, afgemaakt met chocolademousse en karamelcrème

€ 22,48 per persoon

Meer info & bestellen

Uitgeteste kerstboxen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.