Home Lifestyle Body #FITINABIT: doe vanaf 6 mei 8 weken lang mee met ons Flair...

#FITINABIT: doe vanaf 6 mei 8 weken lang mee met ons Flair fitdossier

Flair-fitcoach Amel en redactrice Herlinde geven meer uitleg.

Wij willen met volle teugen genieten van de zomer, en daarom gaan we bij Flair van start met een groot fitdossier #FITINABIT. We posten elke dag een 7 minute work-out online en plaatsen tal van toffe artikels op de website. Jullie doen toch mee?

We haten bij Flair het woord dieet, en ook de term summer body doet onze haartjes instant rechtstaan (en not in a good way). Ieder lijf is een schoon lijf! Wat we wél willen is de zomer ingaan met een pak meer energie, een superpositieve mindset én een sterk lichaam. Om dat te bereiken starten we vanaf 6 mei met een groot fitdossier in samenwerking met onze eigen, persoonlijke fitcoach Amel en sportliefhebster redactrice Herlinde.

Gemakkelijk en plezant

Deze twee dames zullen jullie acht weken lang elke ochtend online vergezellen voor een toffe én effectieve 7 minute work-out. Er zullen verder tal van artikels verschijnen om die gezonde levensstijl zo gemakkelijk en zo plezant mogelijk te maken. Receptideetjes voor tussendoortjes, lunch of dessertjes (het was geen dieet, remember?). De beste oefeningen voor bepaalde lichaamszones zoals buik-, bil- of armspieren, wat je best eet voor en na het sporten, wat het verschil is tussen gezonde en juiste voeding enzovoort.

Wij zijn al enthousiast, jij ook? Meedoen kan door de Facebookpagina Flair Fit te volgen, onze Instagram te liken of naar #Fitinabit te surfen. Als we elkaar steunen, houden we zeker vol!

Volg ons ook op onze Facebookpagina.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.