https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body WEEKENDTIP: kom op 23 juni sporten én je amuseren op onze fantastische...

WEEKENDTIP: kom op 23 juni sporten én je amuseren op onze fantastische Flair Bootcamp

Een gratis work-out deze zondag samen met je vriendinnen en ons op Bocadero in Antwerpen.

Als apotheose van Flairs fitdossier #FITINABIT organiseren we nu zondag 23 juni een bootcamp. Trommel je vriendinnen op en kom een uurtje gratis sporten met ons.

We zijn er vanaf 6 mei goed ingevlogen: elke dag een 7 minute work-out, en dat acht weken lang. Op de website verschijnen ook tal van artikels die je helpen om een gezonde levensstijl haalbaar en vooral tof te maken. Ons doel? Geen summer body, geen zoveelste dieet – we hebben immers een grote hekel aan dat woord – maar de zomer sterker, positiever en met een pak meer energie in stappen.

Fun verzekerd!

Als apotheose van die acht weken organiseren we nu zondag 23 juni een Flair Bootcamp. Elke vrijdagavond geven we jullie al een voorproefje van hoe zo’n bootcamp in elkaar zit. Het is de bedoeling om je grenzen een beetje te verleggen en om je vooral te amuseren, want sporten met vrienden is altijd plezanter dan alleen. Fitcoach Amel en redactrice Herlinde zullen de oefeningen demonstreren op de beats van fijne muziek, en iedereen doet op haar eigen tempo mee.

Het event vindt van 14u tot 15u plaats aan Bocadero in Antwerpen, de tofste strandbar van het land. Na afloop krijg je ook een welverdiend gratis drankje. De locatie – Rijnkaai 150 – is die dag het best bereikbaar te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer, want er vindt ook een triathlon plaats in ‘t stad. Op deze website ‘Slim naar Antwerpen’ vind je de beste routes. Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op een van de vele P+R’s in de rand van Antwerpen. Neem dan de tram naar het MAS, en van daaruit is het slechts 10 minuutjes (700 meter) stappen. Dé ideale opwarming voor de bootcamp.

Trommel al je vriendinnen op en maak er samen met ons een onvergetelijke zondagnamiddag van. Wij hebben er al zin in, hopelijk tot dan! Volg zeker de komende dagen en weken onze Facebookpagina en die van het event voor meer informatie. Oh, en zet je zeker op ‘aanwezig’!

Lees ook: