Home Lifestyle Film ZIEN: de 5 must-see-films die in december in de bioscoop komen

ZIEN: de 5 must-see-films die in december in de bioscoop komen

Met wie ga jij naar de bioscoop?

Heb jij deze maand een bioscoopdate gepland, maar heb je geen idee welke films je zeker moet zien? Wij lijsten met plezier de 5 nieuwe must-sees van december op. Popcorn in de aanslag? Kijken maar!

1 / 5
‘Paddington 2’
Murder on the Orient Express
Bad Trip
Wonderstruck
Pitch Perfect 3
‘Paddington 2’
‘Paddington 2’

Verwacht op: 06/12/2017. Genre: familie, komedie en animatie. Met: Hugh Grant en Brendan Gleeson.

In de langverwachte vervolgfilm op de gelijknamige wereldwijde kaskraker zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden; waar hij ook gaat, hij verspreidt blijdschap en marmelade. Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy – ze wordt 100 jaar! – zoekt, stuit Paddington op een uniek pop-upboek in de antiekshop van meneer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kopen, maar wanneer het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.

Bekijk de trailer.

Murder on the Orient Express
Murder on the Orient Express

Verwacht op: 06/12/2017. Genre: drama en thriller. Met: Penélope Cruz, Johnny Depp en Judi Dench.

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa, mondt uit in een van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van 13 reizigers op een trein, en iedereen van hen is een verdachte. In een race tegen de klok moet een man de puzzel zien op te lossen voor de moordenaar opnieuw toeslaat.

Bekijk de trailer.

Bad Trip
Bad Trip

Verwacht op: 06/12/2017. Genre: komedie. Met: Jonas Van Geel, Ben Segers en Gene Bervoets.

‘Bad Trip’ vertelt het verhaal van vier sympathieke losers die door een speling van het lot binnen een week tijd een gigantische hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Het wordt een hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, Turkse en Russische drugsmaffia plaatst.

Bekijk de trailer.

Wonderstruck
Wonderstruck

Verwacht op: 20/12/2017. Genre: drama. Met: Michelle Williams, Julianne Moore en Oakes Fegley.

De jonge Ben verlangt naar de vader die hij nooit heeft gekend. De lieve Rose droomt van een mysterieuze actrice van wie ze het leven nauwkeurig bijhoudt in haar plakboek. Wanneer Ben raadselachtige aanwijzingen ontdekt in de kamer van zijn moeder en wanneer Rose op een ochtend een verleidelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

Bekijk de trailer.

Pitch Perfect 3
Pitch Perfect 3

Verwacht op: 27/12/2017. Genre: musical en komedie. Met: Anna Kendrick, Rebel Wilson en Hailee Steinfield.

De meiden zijn afgestudeerd aan de universiteit en zoeken hun weg in de echte wereld, waar meer dan een mooie stem nodig is om overeind te blijven. Na het winnen van de wereldtitel in een zangwedstrijd valt de groep uit elkaar en ontdekken de meisjes dat er in de zangwereld geen banen in het vooruitzicht liggen. Maar wanneer ze de kans krijgen om op te treden voor een overzeese USO-tour, gaat de groep nerds voor de laatste keer muziek maken…

Bekijk de trailer.

Bron: Cinenews

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.