Home Lifestyle Film 5 films die in augustus in de bioscoop komen en die je...

5 films die in augustus in de bioscoop komen en die je sowieso wil zien

Een film voor dog lovers, de nieuwste van Mila Kunis en het langverwachte verhaal van Christopher Robin.

De zomer is meestal niet zo’n populaire periode om naar de cinema te gaan, zeker niet als de zon volop schijnt. Maar voor wie op zoek is naar de nodige afkoeling (hallo airco!), staan er een heleboel leuke films gepland voor augustus. Hier zijn onze tips!

5 / 5
Christopher Robin
Mission Impossible – Fallout
The Spy Who Dumped Me
The Meg
Dog Days
Christopher Robin
Christopher Robin

Verwacht op: 1 augustus. Genre: familie, komedie, avontuur. Met: Ewan McGregor, Margot Robbie.

Christopher Robin, het jongetje uit de Winnie de Poeh-verhalen, is opgegroeid tot een verantwoordelijke man die zich op zijn werk en gezin richt. Door de jaren heen is hij echter zijn verbeelding kwijtgeraakt. Tot hij wordt opgezocht door zijn oude vriend Winnie de Poeh. Die wil hem weer in contact brengen met zijn kinderjaren en mooie herinneringen. Samen keren ze terug naar het Honderd Bunderbos om de verloren vrienden van Poeh-beer terug te vinden, én het jongetje dat nog steeds ergens in Christopher Robin schuilt.

Bekijk de trailer.

Mission Impossible – Fallout
Mission Impossible – Fallout

Verwacht op: 1 augustus. Genre: actie, avontuur, thriller. Met: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner.

Nadat een missie fout is afgelopen, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade, die hen helpen om hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand tegen wie het team zich zal moeten weren.

Bekijk de trailer.

The Spy Who Dumped Me
The Spy Who Dumped Me

Verwacht op: 8 augustus. Genre: actie, komedie. Met: Mila Kunis, Kate McKinnon.

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee dertigers en vriendinnen uit Los Angeles. Op een dag valt Audreys ex-vriend bij hen binnen met een bende meedogenloze huurmoordenaars op de hielen. Ongewild en onverwachts belandt het duo in een internationaal complot… voor ze het goed en wel beseffen, zitten ze op een vliegtuig richting Europa, waar er nog meer huurmoordenaars én een verdacht charmante Britse spion op hen wachten. En wanneer ze tot hun verbijstering ontdekken dat enkel zij de wereld kunnen redden, is het hek helemaal van de dam…

Bekijk de trailer.

The Meg
The Meg

Verwacht op: 15 augustus. Genre: actie, horror. Met: Jason Statham, Rainn Wilson, Ruby Rose.

Een onderzoeksduikboot – onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma – wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat het was uitgestorven. De duikboot, met de bemanning, ligt nu op de bodem van de oceaan. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld om de bemanning te redden van de enorme prehistorische haai van maar liefst 25 meter lang, bekend onder de naam megalodon.

Bekijk de trailer.

Dog Days
Dog Days

Verwacht op: 29 augustus. Genre: familie. Met: Nina Dobrev, Vanessa Hudgens, Finn Wolfhard.

In ‘Dog Days’ volgen we een aantal inwoners van Los Angeles die worden samengebracht door de liefde voor hun viervoeter.

Bekijk de trailer.

Bron: Cinenews

Lees ook: