Home Lifestyle De wereld van ‘Fantastic Beasts’ neemt zijn intrek in het Natural History...

De wereld van ‘Fantastic Beasts’ neemt zijn intrek in het Natural History Museum in Londen

Je kan de fameuze fabeldieren er nog tot augustus 2021 gaan bewonderen.

Fantastic Beasts Natural History Museum
© Warner Bros.

De grens oversteken zit er momenteel nog niet in. Maar we hebben een leuke tip voor wanneer het wel weer kan en mag. En al zeker voor de fans van ‘Harry Potter’ en ‘Fantastic Beasts’. De fabeldieren uit deze laatste hebben namelijk hun intrek genomen in het Natural History Museum in Londen.

Op een leuke citytrip met je lief of je vriendinnen is het helaas nog eventjes wachten. Al wil dat niet zeggen dat je geen plannen kan maken. Wij stelden al een verlanglijstje op en Londen staat bij ons zonder twijfel op de eerste plaats. De reden? De wereld van ‘Fantastic Beasts’ neemt zijn intrek in het Natural History Museum in Londen.

Fantastic Beasts. The Wonder of Nature

Wie fan is van de gekke wezens die we in ‘Fantastic Beasts’ te zien krijgen, trekt binnenkort dus best richting het Verenigd Koninkrijk. De tentoonstelling ‘Fantastic Beasts. The Wonder of Nature’, die vanaf nu te bezichtigen is, is een samenwerking tussen het museum, de BBC en Warner Bros. De show komt er nadat het museum maandenlang gesloten was omwille van de coronacrisis. De organistoren beloven aan de bezoekers dat ze ondergedompeld zullen worden in de magische wereld die ze ondertussen al door en door kennen.

Toeristen en locals zullen er onder meer de kans krijgen om de kostuums van Newt Scamander (gespeeld door Eddie Redmayne) te bewonderen. Verder zullen er meer dan 100 fabeldieren te bezichtigen zijn waarvan sommigen heel hard lijken op echte dieren. ‘Door de wezens uit de boeken en films een plaats te geven in het museum kunnen we enkele fantastische creaties die effectief bestaan wat meer in de spotlight zetten. Zo krijgt ons publiek een betere blik op hoe wonderbaarlijk de natuur kan zijn’, aldus Lorraine Cornish van het Natural History Museum.

Wil jij de tentoonstelling graag nog bezichtigen? Dan hoef je zo direct niet te wanhopen. De wereld van ‘Fantastic Beasts’ blijft zeker nog tot augustus 2021 in het Natural History Museum in Londen. Nadien zal alles ingepakt worden en gaan de fameuze fabeldieren op tournee door een aantal andere landen. Wie weet maken ze dus ook wel een tussenstop in ons Belgenlandje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor meer informatie kan je terecht op de website van het museum.

Lees ook: