Home Lifestyle Opnieuw onrustwekkende verdwijning in ‘Familie’

Opnieuw onrustwekkende verdwijning in ‘Familie’

Hanne en Guido doen een vreselijke ontdekking.

Familie
© VTM

De seizoensfinale komt dichterbij, maar dat weerhoudt de makers van ‘Familie’ er niet van om nu al superspannende cliffhangers in de populaire VTM-serie te steken. Gisterenavond was het opnieuw zover, want er vond een onrustwekkende verdwijning plaats…

Met Simon (Braam Verreth) die onlangs terugkeerde in de populaire VTM-serie ‘Familie‘, is niemand nog op z’n gemak. Zeker Stefanie (Jasmijn Van Hoof), zijn ex die hij ontvoerde en wekenlang vasthield, haar papa Benny (Roel Vanderstukken) en vriend Jonas (David Cantens) lopen op de tippen van hun tenen. Toch heeft de onrustwekkende verdwijning van gisteren niets te maken met hen. Het is deze keer het allerjongste lid van de familie Van den Bossche dat verdwenen is. Gaston, het kindje van Hanne (Margot Hallemans) en Quinten (Maxime De Winne), is spoorloos.

Intervaltrainingen

Quinten wou gaan trainen met zijn handfiets en vroeg of iemand op zijn zoontje kon passen. Helaas is niemand vrij, dus besloot hij Gaston gewoon mee te nemen. ‘Dan kan hij genieten van de buitenlucht’, aldus Quinten. Eenmaal toegekomen op het jaagpad op de dijk zet hij Gaston in zijn stoeltje op een bankje. ‘Goed supporteren hé’, lacht Quinten. Hij wil intervaltrainingen oefenen, dus zou voortdurend hetzelfde kleine stukje aan dat bankje op en af fietsen zodat hij de kleine spruit in de gaten kan houden.

Grote hoofdwonde

Helaas slaat iets later het noodlot toe. Terwijl Quinten achterom kijkt naar Gaston ziet hij een grote steen op de weg niet liggen. Hij raakt dit obstakel met volle snelheid waardoor hij uit zijn fiets geslingerd wordt. Hij rolt de berm naar beneden en knalt keihard met zijn hoofd tegen de vangrail waarna hij het bewustzijn verliest.

Wanneer de avond valt en Quinten nog steeds niet terug is van zijn training, maken Hanne en Guido (Vincent Banic) zich natuurlijk doodongerust. Ze besluiten hem te gaan zoeken op de dijk. Ze vinden hem met een grote hoofdwonde terug in de afgrond, maar helaas is van de kleine Gaston geen spoor meer. Heeft iemand hem met slechte bedoelingen meegepakt of ontfermde een ongeruste voorbijganger zich over het jongetje? We zullen dit weekend nog even op onze tanden moeten bijten, want het antwoord krijgen we pas maandagavond in een nieuwe aflevering van ‘Familie’.

Op Instagram toonde Maxime, die Quinten speelt, trouwens enkele achter de schermen-beelden van de opnames van deze scène. ‘Stunt- en vliegwerk’, schreef de acteur bij enkele foto’s en een filmpje. Daaruit blijkt dat hij zijn stunts niet zelf doet. Daarvoor schakelen ze bij ‘Familie’ een Cirque du Soleil-artiest in.

Lees ook: