Home Lifestyle Film ZIEN: explosieve trailer van nieuwe Vlaamse film ‘Torpedo’

ZIEN: explosieve trailer van nieuwe Vlaamse film ‘Torpedo’

Noteer 23 oktober alvast in je agenda voor deze topper met een indrukwekkende cast.

© INDEPENDENT FILMS

Tussen alle live-actionremakes van Disney staat er komende herfst ook een Vlaamse topper gepland. ‘Torpedo’ vertelt het spannende verhaal van een rebellengroep die tijdens de Tweede Wereldoorlog een duikboot naar Amerika moet varen.

Dat ons land zich internationaal op de kaart heeft gezet als filmmekka, bleek al in het verleden door fantastische films én een heleboel steengoede acteurs en actrices. Komende herfst mogen we hoogstwaarschijnlijk opnieuw een toppertje verwachten met ‘Torpedo’.

Gevaarlijke missie

Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een groepje Vlaamse rebellen, een voor een met een serieuze hoek af, krijgt een geheime en uiterst gevaarlijke missie. Ze moeten namelijk een gekaapte Duitse duikboot van Congo naar de Verenigde Staten brengen.

Alsof dat nog niet genoeg risico’s inhoudt, hebben ze een heel belangrijke lading aan boord waarmee de geallieerden wel eens de bovenhand zouden kunnen krijgen in de oorlog. Spanning verzekerd, en dat wordt ook onmiddellijk duidelijk in de explosieve trailer.

Grote namen en indrukwekkende biceps

De cast bestaat uit heel wat grote namen als Bert Haelvoet, Gilles De Schryver, Vic De Wachter, Sven De Ridder, Ella-June Henrard en Koen De Bouw. Die laatste spendeerde trouwens heel wat tijd in de fitness om zich volledig in te leven in zijn rol. Het resultaat? Indrukwekkende biceps!

De opnames liepen vorige zomer en de film speelt vanaf 23 oktober in de bioscoop. Als je het ons vraagt wordt deze prent het ideale tijdverdrijf op een druilerige en koude herfstavond.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.