https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Droomkoppel Evelien en Nicolas snappen niets van de kritiek op ‘Blind Getrouwd’

Droomkoppel Evelien en Nicolas snappen niets van de kritiek op ‘Blind Getrouwd’

'Ik heb de indruk dat minister Geens zich niet goed heeft geïnformeerd.'

Blind Getrouwd
© VTM

Blind Getrouwd‘ is momenteel – dankzij een issue in Wallonië – een gespreksonderwerp in de Kamer. Het concept van het VTM-programma wordt hierdoor van kop tot teen uitgespit, maar daar begrijpen Evelien en Nicolas helemaal niets van. ‘Wij wisten heel goed welke risico’s eraan verbonden waren’, klinkt het bij het koppel.

RTL-TVI is momenteel bezig met een Franstalige versie van ‘Blind Getrouwd‘. Maar die opnames verlopen niet zonder slag of stoot. De burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, Olivier Maingain (DéFI), is namelijk tegen het concept en hierdoor weigerde hij twee mensen voor het huwelijk.

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) begon zich hierdoor ook nog eens enkele vragen te stellen en daarom ligt het programma nog steeds onder vuur. Compleet onbegrijpelijk, vinden Evelien en Nicolas.

Alles staat zwart op wit vastgelegd

Evelien en Nicolas namen deel aan het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En met succes! Heel Vlaanderen kon hun liefdesverhaal volgen en bijna een jaar later zijn de twee nog steeds tot over hun oren verliefd. Het koppel begrijpt deze kritiek dan ook totaal niet. ‘Ik heb de indruk dat minister Geens en alle tegenstanders zich niet goed hebben geïnformeerd’, vertelt Evelien aan TV Familie. ‘De programmamakers hebben ons enorm goed voorbereid.’

Zonder ‘Blind Getrouwd’ waren wij nooit zo gelukkig.

Volgens VTM wordt er echt aan alles gedacht en zo denken Nicolas en Evelien er ook over. ‘We werden op alle mogelijke vlakken gescreend. Ook bij de notaris werd alles tot in de puntjes geregeld. De “Blind Getrouwd”-koppels trouwen met scheiding van goederen en er wordt zelfs al een testament opgemaakt voor moest je tijdens de opnames overlijden.’

Onbegrijpelijk

Het koppel snapt de twijfelachtigheid van de burgemeester dan ook echt niet. ‘Het is echt belachelijk. Dat minister Geens zich hier op gooit, is onvoorstelbaar. Er zijn in dit land al genoeg problemen die voorrang moeten krijgen. Het parlement kan zich met serieuzere zaken bezighouden’, besluit Evelien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: Tv Familie

Lees ook: