Home Lifestyle ZIEN: dit is suikerrietboer Etienne, de derde deelnemer van ‘Boer zkt Vrouw...

ZIEN: dit is suikerrietboer Etienne, de derde deelnemer van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

Moesten we twintig jaar ouder zijn, we schreven hem ongetwijfeld een brief!

© VTM

Deze week krijgen we 5 dagen op rij elke avond een nieuwe deelnemer van het aanstormende ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’-seizoen te zien. Vanavond is Etienne (55) uit Kaapverdië aan de beurt.

Boer Manu van het vorige ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen en zijn Hilde zijn verloofd en boer Jan laat Australië achter om zijn relatie met Romina in België verder te zetten. Met die prachtige nieuwtjes in het achterhoofd kijken we nóg meer uit naar het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens zullen deze week elke avond een boer of boerin uit het nieuwe seizoen voorstellen.

Suikerrietboer Etienne

Vanavond is de 55-jarige Etienne, die suikerrietboer is in Kaapverdië, aan de beurt. Voorlopig geeft VTM nog niet meer prijs dan zijn naam, beroep, leeftijd en woonplaats. Vanavond om 19u55 komen we meer over hem te weten. Victor en Marianne leerden we al kennen. Morgen en overmorgen komen Stephan (33) uit Canada en Gerard (43) uit Duitsland nog aan de beurt. Wij zijn alvast benieuwd!

Wil je Etienne een brief schrijven? Klik dan hier!

Lees ook: