Home Lifestyle #EERLIJK: als je uit alles mag kiezen, wat wens jij jezelf dan...

#EERLIJK: als je uit alles mag kiezen, wat wens jij jezelf dan toe voor 2020?

‘Ik wens mijzelf een rijbewijs toe én zou graag slagen op het ingangsexamen geneeskunde!'

© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Heel af en toe mogen we onszelf ook eens iets gunnen. Nu 2020 voor de deur staat en er weer een heleboel goede voornemens gemaakt worden, vroegen wij aan voorbijgangers wat zij zich voor het nieuwe jaar graag zouden toewensen. En dat ging veel verder dan een beetje geluk en voorspoed.

Een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’, nog meer toffe en inspirerende video’s om te delen en onze trouwe lezeressen elke week blij maken met een nieuwe Flair, dat is wat wij onszelf voor 2020 toewensen. Omdat we ook benieuwd zijn naar de nieuwjaarswensen van onze lezeressen, vroegen we hen wat zij van het nieuwe jaar verwachten en volgend jaar eventueel van hun bucketlist zouden willen schrappen. En #eerlijk? Zo kieskeurig zijn ze niet.

Gelukkig zijn én blijven

We hebben allemaal grootse dromen en aanstekelijke verlangens, waarvan we er volgend jaar hopelijk een paar kunnen verwezenlijken. Omdat wij het belangrijk vinden om #eerlijk te zijn, gingen we de straat op en vroegen we aan voorbijgangers om eerlijk op de vraag ‘Wat wil jij in 2020 graag verwezenlijken of krijgen?’ te antwoorden. Geen gemakkelijke opdracht, maar wel eentje die je doet stilstaan bij je eigen behoeftes en dromen, want die durven we al eens te vergeten.

Hoop jij in 2020 ook een lief te vinden of is het jouw doel om vanaf 1 januari actiever te worden op sociale media? Wel, dan ben je niet alleen. Iedereen hoopt volgend jaar wel iéts voor elkaar te krijgen, al is het maar om die chocoverslaving eindelijk onder controle te houden of gewoon om gelukkig te zijn én te blijven. Gelukkig nieuwjaar!

Interview: Eline Debie
Video: Lissa Van Eesbeeck

Meer hartverwarmende video’s:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.