Home Lifestyle #EERLIJK: wil je hier en nu naar iemand bellen en iets liefs...

#EERLIJK: wil je hier en nu naar iemand bellen en iets liefs zeggen?

'Da's keilief. Zedde gij zat?'

‘Zij is zó belangrijk voor mij’ of ‘Ik ben echt dankbaar voor wat hij voor mij doet’: het zijn dingen die we bij onszelf denken, maar ze uitspreken doen we amper. Wij dagen enkele voorbijgangers uit om exact dat te doen.

Wij houden van mensen die #eerlijk zijn. Daarom publiceren af en toe een mooie video met een persoonlijke vraag die voorbijgangers #eerlijk beantwoorden. Van wat je nog wil zeggen tegen je ex tot je laatste huilpartij: jullie tonen jullie meest openhartige kant.

Zeg eens iets liefs

Het moet een van de moeilijkste vragen zijn die we tot nu toe stelden: durf jij je telefoon nemen en iemand opbellen om hem of haar iets liefs te zeggen, te bedanken of gewoon iets toe te wensen? En toch moest geen een van onze voorbijgangers echt lang nadenken over wie ze zouden bellen of wat ze wilden zeggen. Want we hebben allemaal wel iets dat we veel te weinig uitspreken. Dus waarom 2019 niet in alle schoonheid afsluiten door je telefoon vast te pakken en het gewoon nu te doen?

Misschien kan het een eerste voornemen voor 2020 zijn: vaker de telefoon vastnemen om iets moois te zeggen. Ook al wordt zo’n spontaan, lief telefoontje af en toe onthaald op een awkward stilte of pure verwarring – ‘Zedde gij zat?’ – zoals de bellers in onze video mogen ervaren. Maar hé, hoe vaker je ‘t doet, hoe minder raar het overkomt, toch?


 
 
Meer #Eerlijk: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.