Home Lifestyle #EERLIJK: waar was jij het afgelopen jaar het meest trots op?

#EERLIJK: waar was jij het afgelopen jaar het meest trots op?

‘Ik maakte mijn mama fier door werk te vinden. Daar werd ik zelf ook blij van.'

© Lissa Van Eesbeeck

Met de hele wereld durven te delen op welke verwezenlijking(en) je het afgelopen jaar oprecht trots was? Het is niet altijd evident. Toch daagden wij een aantal voorbijgangers uit om (voor de camera!) trots te zijn op zichzelf. En met succes…

Afstuderen, trouwen, een huisje kopen of gewoon je allereerste homemade taart op tafel toveren, het zijn allemaal dingen waar je trots op mag zijn. We geven onszelf te weinig een stevig schouderklopje. Tijd om daar verandering in te brengen, dachten we bij Flair! Daarom besloten we om aan wildvreemde voorbijgangers te vragen waarom zij dit jaar trots op zichzelf waren.

Durf trots te zijn

Hoewel het o zo belangrijk is, vergeten we af en toe fier te zijn. Niet op je baby die zijn eerste woordje zegt of op je zus die haar jawoord gaf, wel op jezelf. Waarom wil jij jezelf een dikke pluim geven? Omdat je blij bent met wat je op Instagram hebt bereikt? You go, girl! Omdat je de ballen had om eindelijk naar België te verhuizen? En of je trots mag zijn! Met onze video willen we aantonen dat iedereen uiteindelijk wel een reden heeft om oprecht fier op zichzelf te zijn.

Jezelf eens wat vaker een schouderklopje geven, het zou een goed voornemen voor 2020 kunnen zijn. Al is het maar omdat je simpelweg blij bent met de studierichting die je uiteindelijk koos!

Video: Lissa Van Eesbeeck
Interview: Eline Debie

Meer hartverwarmende video’s:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.