Home Lifestyle Food Donuttello opent nieuwe vestiging in Waasland Shopping Center

Donuttello opent nieuwe vestiging in Waasland Shopping Center

Een heerlijke pauze tijdens het winkelen.

© Instagram @donuttellodonuts

Donuttello doet morgen, zaterdag 13 april, de deuren open van hun nieuwste vestiging in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Shoppen en donuts, de perfecte combinatie!

Zoetebekken uit Gent en omstreken hebben het waarschijnlijk wel al gemerkt: de vestiging van Donuttello in Gent is helaas verdwenen. De pop-up kreeg een nieuwe plaats, en gelukkig moeten we niet zo ver reizen om opnieuw van de lekkernijen te proeven. Donuttello koos alweer voor een winkelcentrum in Oost-Vlaanderen, en meer bepaald het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Deze pop-up maakt deel uit van de Donuttello On Tour, waarbij de donutzaak rondtrekt met de guilty pleasures, en zal open zijn tot 30 mei.

Verschillende vestigingen

Van shoppen krijg je honger, en wat smaakt er dan beter dan een heerlijke donut? Niks, behalve misschien twee heerlijke donuts! Je hebt alleszins keuze genoeg bij Donuttello. Zo zijn er exemplaren met een belachelijk lekkere Snickers- of rijstpapvulling en zalige toppings zoals appelsien of Oreo. Yum!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ligt deze locatie niet echt bij jou in de buurt, dan kan je terecht in een van de andere vestigingen. Zo is er een winkel in de Grand Bazaar in Antwerpen, in de Geitestraat in Mechelen en een pop-up in de Diestsestraat in Leuven die zeker nog tot 15 mei open is. Er komt in de tweede helft van mei ook eentje in het Centraal Station van Antwerpen. Ideaal voor het pendelen wat aangenamer of toch zeker wat smakelijker te maken.

Cirkeltjes van plezier

Komiek Kamal Kharmach stampte de zaak in 2017 uit de grond, maar besliste een tijdje geleden om de leuke samenwerking met Laurence Daems en zijn broer Maxim stop te zetten zodat hij zich meer op zijn televisiecarrière kan focussen. Ondertussen blijft het duo er alles aan doen om ons overal in België te voorzien van deze cirkeltjes van plezier.

Lees ook: