Home Lifestyle Film KIJKTIP: op deze datum staat ‘Miss Americana’, de documentaire van Taylor Swift,...

KIJKTIP: op deze datum staat ‘Miss Americana’, de documentaire van Taylor Swift, op Netflix

Opschrijven in je agenda!

taylor swift
© Getty

2020 is het jaar voor ‘Taylor Swift’-fans. Niet alleen komt de zangeres in juni naar ons land, maar eind deze maand staat ook haar nieuwe documentaire ‘Miss Americana’ op Netflix. Wij halen alvast een voorraadje popcorn in huis!

Miss Americana’ is niet de eerste film die Taylor Swift samen met Netflix uitbrengt. In 2018 lanceerden ze samen een concertfilm van haar stadiumtournee ‘Reputation’. Een samenwerking die beide partijen goed is bevallen, want eind deze maand staat Taylor Swifts nieuwe documentaire op het streamingplatform.

View this post on Instagram

Miss Americana ? January 31 on @netflixfilm

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het project gaat 23 januari al in première op het Sundance Film Festival, maar voor ons is het nog even wachten tot 31 januari. Gelukkig krijgen we wel al een korte samenvatting van wat we precies kunnen verwachten. Zo gaat ‘Miss Americana’ vooral over Taylors laatste album ‘Lover’ en vangen we een glimp op van het privéleven van de zangeres. Fans hopen dan ook dat ze meer te weten zullen komen over haar relatie met Joe Alwyn aangezien hij een inspiratiebron was voor haar zevende studioalbum. Denk bijvoorbeeld aan het nummer ‘London Boy’.

Ons lijkt het alleszins onwaarschijnlijk dat Taylor veel details zal geven over haar relatie met Alwyn. In het verleden deed de zangeres altijd erg haar best om hun romance af te schermen van de media. Hoe dan ook kijken wij alleszins erg uit naar de Netflixfilm en houden wij op 31 januari wat tijd vrij voor een rondje bingewatchen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.