Home Lifestyle Food Dit zijn dé ideale flirt tips voor in de supermarkt

Dit zijn dé ideale flirt tips voor in de supermarkt

'Er is vandaag veel schoon vlees te vinden bij Lidl.'

Shutterstock

Je scoort het best een lief in de supermarkt tussen 19 en 20 uur. Dat blijkt uit een onderzoek van Lidl. Nog enkele tips nodig om die hottie aan de visafdeling aan je haak te slaan? Hier zijn enkele handige supermarkt-flirttips!

In de supermarkt vind je alles wat je wil: wortels, rijst, een lekkere biefstuk… en misschien ook een nieuw lief! Uit onderzoek van de supermarktketen Lidl blijkt namelijk dat het beste tijdstip om aankopen te doen als single tussen 19 en 20 uur ‘s avonds is. Uit hun cijfers blijkt dat ze in die periode de meeste eenpersoonsgerechten verkopen, want veel alleenstaanden doen rechtstreeks na hun werk inkopen.

Zaterdag

In het vervolg moet je misschien niet enkel de promoties checken, maar ook die hottie bij de groenteafdeling. Veel kans dat die net zoals jij alleen eet vanavond! Als single blijf je op zaterdag beter weg uit de supermarkt, want dat is het moment voor koppels om samen inkopen te doen. Het risico dat die hunk bij de diepvriesafdeling zijn karretje al deelt met vrouwlief, is namelijk bijzonder groot.

Tips

Lidl zit duidelijk niet enkel in met wat we eten, maar ook met ons liefdesleven. De supermarktketen geeft namelijk enkele superhandige flirttips om een date te scoren in hun winkel.

  1. Goeie start

Op iemand afstappen is allemaal goed en wel, maar wat zeg je dan? Daar schuilt vaak het probleem. Maar in de supermarkt hoeft dat helemaal niet zo moeilijk te zijn, want je hebt honderden mogelijke aanknopingspunten. Begin je gesprek met: ‘Hallo, welke rijst zou jij nemen bij deze wokschotel?’ of ‘Heb jij deze saus al geprobeerd?’ Wie iets meer ballen aan haar lijf heeft, durft een dubbelzinnige woordspeling te gebruiken, zoals: ‘Er is vandaag veel schoon vlees te vinden bij Lidl’ of ‘Het is plots heel heet in de koelafdeling.’

  1. Whoops

Daden zeggen meer dan woorden. Leg bijvoorbeeld eens per ongeluk iets in de kar van je vlam. Dé ideale manier om het ijs te breken! Kies wel voor een weloverwogen item, want met tampons kan je verleidingstruc even snel smelten als dat vanille-ijs in je winkelwagentje.

  1. Routine

Wil je meer kans om op potentiële singles te botsen in de supermarkt, dan moet je natuurlijk vaker langsgaan. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, want verse producten zijn altijd een aanrader, maar ook goed voor je liefdesleven.

  1. Winkelkar

Je bent wat je eet. Leg interessante producten in je karretje, zoals slagroom, kaarsen en rozenblaadjes. Wedden dat de hunk die je in het gangpad passeert, al helemaal begint te fantaseren over wat jij van plan bent die avond? Afrodisiaca zoals chocolade, aardbeien en oesters zijn ook een topidee!

  1. Plagen

Iedereen haat de lange wachtrijen aan de kassa, maar die kunnen ook de ideale manier zijn om last minute de aandacht van die knapperd voor of achter je te trekken. Neem bijvoorbeeld het balkje weg tussen jouw boodschappen en die van je ‘doelwit’. Je checkt zo onmiddellijk of hij gevoel voor humor heeft én jullie gesprek is gelanceerd.

Wie durft die tips toe te passen? Wie weet behoor jij dan binnenkort tot de koppels die op zaterdag samen door de winkel struinen met hun karretje vol lekkers!

Lees ook: