Home Lifestyle Dit mogen we in de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ verwachten

Dit mogen we in de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ verwachten

Spoiler alert!

Ben jij ook zo’n grote fan van ‘Blind Getrouwd’? En kan jij niet wachten tot vanavond? Dan hebben wij goed nieuws, want deze romantische, grappige en koddige bedoeningen mag je in de zevende aflevering verwachten.

De ‘Blind Getrouwd‘-koppels staan vanavond voor een nieuw hoofdstuk in hun liefdesleven: het samenwonen. De kandidaten pikken de draad van hun gewone leven opnieuw op en ontdekken hoe de werkdag van hun partner verloopt. Maar er is meer, want als we VTM mogen geloven, valt vanavond de eerste ‘ik hou van jou‘. Maar bij wie? En vooral: zijn die gevoelens wederzijds?

1 / 5
Toon en Frie
Tim en Esther
Damiano en Wendy
Aljosja en Lieve
Mike en Marjolein
Toon en Frie
Toon en Frie

Toon en Frie lopen na hun huwelijk nog steeds op wolkjes. De twee leren elkaar beter en beter kennen, maar vanavond komen ze hun eerste bekommernis tegen. Enter: het koken. ‘Ons huishouden is keipraktisch, dat loopt echt keivlot. Het enige wat niet vlot loopt, is wanneer ik kook’, vertelt Toon. ‘Frie is het niet gewoon om niet te koken. Dan zie je haar echt heel verdwaald in de keuken staan. Dat is nog wel koddig om te zien.’ Blijft dit hun enige struikelblok of komen ze er snel meerdere tegen?

© VTM

Tim en Esther
Tim en Esther

Tim en Esther praten nog niet graag over hun gevoelens. ‘Je stelt je daar kwetsbaar mee op. Als ik het kan vermijden, praat ik daar liever niet over’, zegt Esther. Maar Tim wil haar vanavond op een originele manier duidelijk maken hoe hij zich voelt.

© VTM

Damiano en Wendy
Damiano en Wendy

Wendy is stewardess en dat zorgt ervoor dat ze Damiano twee dagen niet kan zien. Om deftig afscheid te nemen, staat ze vroeger op om het ontbijt van Damiano te maken. Hopelijk laat ze de croissants achterwege…

© VTM

Aljosja en Lieve
Aljosja en Lieve

Niet alleen Tim, maar ook Aljosja zorgt voor een verrassing voor zijn kersverse vrouw. ‘Bloemen, gaat ze dat leuk vinden of eerder klef? Dus ik dacht: ik ga gewoon rode rozen kopen. Dat is superklef, maar wel zodanig klef dat het grappig wordt.’ Yep, daar heeft Aljosja lang over nagedacht!

© VTM

Mike en Marjolein
Mike en Marjolein

Tot slot hebben we Mike en Marjolein. Na het gesprek met expert Alexander proberen ze zich nu te concentreren op de positieve punten. Of hen dat lukt, kom je vanavond te weten!

© VTM

‘Blind Getrouwd’ is vanavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.