Home Lifestyle Deze hartverwarmende Disneyreclame doet je een traantje wegpinken

Deze hartverwarmende Disneyreclame doet je een traantje wegpinken

Traantjes van geluk!

Disneyreclame
© Disney

Disney pakt voor kerst weer uit met een prachtige reclame. In het filmpje #FromOurFamilyToYours staan familietradities, liefde en natuurlijk ook Mickey Mouse centraal.

In deze moeilijke coronatijden kunnen we allemaal wel wat extra warmte en genegenheid gebruiken. Dat kan op verschillende manieren, zelfs door te kijken naar een reclamespot. Disney lanceerde namelijk zijn kerstreclame voor 2020 en het filmpje doet je sowieso opnieuw een traantje van geluk wegpinken!

Familietradities

De video, die drie minuutjes duurt, vertelt het verhaal van een oma Lola en haar kleindochter die de leuke traditie hebben om samen kerstversieringen te maken in de vorm van kleurrijke, lichtgevende lampionnen. Naarmate het meisje groter wordt, hecht ze minder belang aan deze traditie en spendeert ze haar tijd liever met iets/iemand anders. Op een bepaalde dag komt ze gelukkig wel tot het besef dat deze momenten heel belangrijk zijn en herinneringen voor het leven maken zijn, en besluit ze als verrassing het huis van haar oma helemaal te versieren.

Het zou Disney niet zijn, moest een van hun figuurtjes ook geen centrale rol spelen, en die is weggelegd voor Mickey Mouse of toch zijn pluchen variant. De grootmoeder kreeg de knuffel in 1940 van haar papa en gaf hem op haar beurt in 2005 door aan haar kleindochter. Wanneer die ouder wordt, laat ze de knuffel links liggen. Om haar oma een plezier te doen, besluit ze op een dag samen met het versieren van het huis ook de versleten Mickey te herstellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: