Home celebs Dina Tersago zal nieuw programma ‘Pop-uprechtbank’ presenteren

Dina Tersago zal nieuw programma ‘Pop-uprechtbank’ presenteren

'Zelf probeer ik een conflict ook altijd snel uit te klaren of op te lossen.'

photo news

Dina Tersago zal binnenkort de bemiddelaar spelen tussen ruziënde buren. Ze zal de kandidaten van het nieuwe VTM-programma ‘Pop-uprechtbank’ ontvangen, naar hen verhaal luisteren, ze doorsturen naar de rechter en ze na de uitspraak opvangen.

In het nieuw programma van VTM buigt een vrederechter met pensioen zich over kleine geschillen zoals een burenruzie. Laat je buurman zijn onkruid staan, waardoor jouw tuin nu ook lijkt op een wild moeras of moet je ex-vriend je nog een serieuze som geld terug dat je hem leende in betere tijden? Ga dan zeker dit weekend naar de mobiele rechtbank in Hasselt waar de eerste opnames plaatsvinden van ‘Pop-uprechtbank’ en leg je zaak voor aan de rechter én aan Dina Tersago, zij zal het programma immers presenteren.

Bindend

Het hele weekend zitten er advocaten klaar om iedereen te helpen met juridische vragen. Breng zeker zoveel mogelijk bewijsmateriaal zoals foto’s of e-mails mee om je zaak te staven. Dina zal voor je de rechter onder ogen komt, luisteren naar je verhaal en ze vangt je op na de uitspraak. Die uitspraak is trouwens bindend en moet door beide partijen strikt nageleefd worden.

Rechtvaardigheidsgevoel

Dina ziet de opnames al volledig zitten. ‘Ik heb zelf een heel groot rechtvaardigheidsgevoel’, aldus Dina in Het Nieuwsblad. ‘Ik zal een conflict altijd snel proberen uitklaren of oplossen. Ik kijk er dan ook naar uit om mensen te helpen in hun zoektocht naar een uitkomst voor hun probleem.’

Spannend

Het programma ‘Pop-uprechtbank’ is van de makers van ‘Spoed 24/7’ en ‘Politie 24/7’, en belooft dus spannende en heel entertainende televisie te worden. Je kan je nog steeds inschrijven op www.vtm.be of dit weekend dus naar het Kolonel Dusartplein trekken in Hasselt van 9 uur ‘s morgens tot 4 uur in de namiddag. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.