Home celebs Nathalie Meskens is haar rijbewijs kwijt én moet een stevige boete betalen

Nathalie Meskens is haar rijbewijs kwijt én moet een stevige boete betalen

De actrice reed meer dan 40 km/uur te snel.

Nathalie Meskens
Shutterstock

De werkweek is in mineur begonnen voor Nathalie Meskens. De 35-jarige actrice moet namelijk haar rijbewijs voor twee weken afgeven en kreeg ook nog eens een fikse geldboete.

Vanochtend besliste de Brugse politierechtbank dat het rijbewijs van Nathalie Meskens voor 15 dagen wordt ingetrokken. Daarnaast kreeg de actrice ook nog een geldboete van € 657, waarvan ze de helft daadwerkelijk moet betalen.

De uitspraak komt er nadat de 35-jarige actrice en presentatrice vorig jaar een snelheidsovertreding beging in Damme. Zo werd ze op de N49 geflitst terwijl ze 131 km/uur aan het rijden was, terwijl de maximumsnelheid daar 90 km/uur is.

Eerste veroordeling

Nathalie zelf was vanochtend niet aanwezig, maar werd vertegenwoordigd door haar advocaat. ‘Ze is niet afkomstig uit West-Vlaanderen en kende die weg dus niet. Net als zovelen liet ze zich vangen op die plaats’, aldus meester Luc Coucke in een interview met Het Laatste Nieuws. Voor het VTM-gezicht is het haar eerste veroordeling, want tot vandaag had ze nog een blanco strafblad.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.