https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Dieter Coppens en Kevin van ‘Down the Road’ trekken samen al liftend...

Dieter Coppens en Kevin van ‘Down the Road’ trekken samen al liftend door Europa voor De Warmste Week

Het legendarische duo steunt daarbij niet één, maar wel twee goede doelen!

© Eén

Dieter Coppens en Kevin van het hartverwarmende Eén-programma ‘Down the Road’ pakken opnieuw hun rugzakken in voor een grensverleggend avontuur. Speciaal voor De Warmste Week gaat het goedlachse duo al liftend door Europa trekken: van de koudste naar de warmste plek van Europa.

Wie zich de legendarische uitspraken ‘Als het voor Club Brugge is, dan doe ik het’ en ‘Ik ga minder aan eten denken en meer achter de meisjes zitten’ nog levendig kan herinneren, zat eerder dit jaar elke woensdagavond voor televisie gekluisterd voor ‘Down the road’. In het hartverwarmende Eén-programma nam Dieter Coppens zes volwassenen met het syndroom van Down mee op sleeptouw voor een onvergetelijke reis. Kevin was daarbij ongetwijfeld een van de meest uitbundige figuren met veel enthousiasme én een gouden hartje. Tranen van geluk liet hij bij het afscheid, maar speciaal voor De Warmste Week van Studio Brussel kan hij opnieuw op pad met zijn grote vriend Dieter.

Avontuurlijke rollercoaster

Op zeven dagen tijd zal het duo al liftend een tocht van 2700 kilometer afleggen van de koudste plek naar de warmste plek van Europa. Jawel, van het sprookjesachtige, Finse Rovaniemi naar het provinciaal domein Puyenbroek in Wachtebeke waar het trio van Studio Brussel hen zal opwachten. Hun avontuur is vanaf dinsdag 18 december te volgen via een.be en heel Vlaanderen kan hen aanmoedigen door te sms’en naar 4342 of een steunkaart te kopen via de website van Eén.

Niet één, maar twee goede doelen

Kevin en Dieter willen daarmee niet één, maar wel twee goede doelen steunen. Kevin koos voor Kom Op Tegen Kanker. Een organisatie die hem na aan het hart ligt aangezien hij van dichtbij meemaakt hoe zijn mama tegen deze vreselijke ziekte vecht. Dieter wil dan weer zijn helden met downsyndroom in de kijker zetten en daarom vzw Downsyndroom Vlaanderen steunen. Dat het opnieuw een avontuurlijke en emotionele rollercoaster belooft te worden, hoeven we je vast niet te vertellen. Hou die doos zakdoeken maar alvast bij de hand. 😉

Lees ook: