Home Lifestyle Dierenarts Joshua uit VTM-programma ‘Beestig’ is voor de eerste keer papa geworden

Dierenarts Joshua uit VTM-programma ‘Beestig’ is voor de eerste keer papa geworden

'Iris en ik kondigen met heel veel trots de geboorte van ons klein wondertje aan.'

dierenarts joshua
© Flair

Dierenarts Joshua (32) heeft een gigantisch groot hart voor dieren, dat zagen we de afgelopen twee seizoenen van het VTM-programma ‘Beestig’. Nu heeft er een ander wezentje zijn hart gestolen, want Joshua is voor het eerst papa geworden.

Als je de Instagrampagina van dierendokter Joshua bekijkt, dan zie je hem op het grootste deel van de foto’s poseren met een hond, kat of ander beestje. De foto die hij gisterenavond postte is minstens even schattig, maar deze keer gaat er geen lieve viervoeter met alle aandacht lopen. Joshua is namelijk voor de allereerste keer papa geworden en hij deelde een foto van de kleine spruit.

Stralen van geluk

Joshua en Iris hebben al een kat, maar hun gezinnetje wordt nu dus uitgebreid. Het koppel verwelkomde een dochtertje en ze gaven haar de mooie naam Millie. Het meisje werd 2,5 weekjes te vroeg geboren, maar zowel de mama als zij stellen het heel goed. ‘Iris en ik kondigen met heel veel trots de geboorte van ons klein wondertje aan’, aldus de fiere papa. Op het kiekje zien we de kersverse ouders stralen van geluk terwijl hun baby’tje vredig ligt te slapen in mama’s armen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: