Home Lifestyle Film Deze 10 Netflix-films zijn zó eng dat kijkers ze niet kunnen uitkijken

Deze 10 Netflix-films zijn zó eng dat kijkers ze niet kunnen uitkijken

Welke heb jij al gezien?

Shutterstock

Soms volstaat het niet om je handen voor je ogen te houden tijdens een horrorfilm en besluit je de tv gewoon helemaal uit te zetten zodat je die nacht toch nog zal kunnen slapen. Netflix gaf nu de top 10 vrij van films die kijkers stopzetten omdat ze té eng zijn.

Bij elk van de tien films zag een heleboel kijkers zeventig procent van de film, om hem naar het einde toe toch plots uit te zetten. Dat is niet zo ongewoon. Bij een romantisch komedie of grappige actiefilm willen we absoluut het happy end zien. Maar de meeste horrorfilms bouwen hun verhaal rustig op en naar het einde toe barst het geweld los en spat het bloed – met of zonder ]– ingewanden van je scherm. Dat kunnen onze gevoelige magen, ogen én hartjes niet aan.

Nachtrust

Om hun goede nachtrust niet in gevaar te brengen door bij het minste geluidje nog dieper onder het donsdeken te moeten kruipen, besluiten heel wat kijkers om toch niet verder te kijken en de film stop te zetten. Dit is de lijst van het engste wat er op Netflix te vinden is. De films staan in willekeurige volgorde.

1. Cabin Fever (2016)

2. Carnage Park (2016)

3. México Bárbaro (2014)

4. Piranha (2010)

5. Raw (2016)

6. Teeth (2007)

7. The Conjuring (2013)

8. The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)

9. The Void (2016)

10. Jeruzalem (2015)

Gruwelijk

Netflix weet zeker dat hun kijkers de bovenstaande films stopzetten omdat ze te eng of te gruwelijk zijn, want mochten ze de film gewoon slecht vinden, dan waren ze al veel langer afgehaakt. Hoeveel van de films heb jij al bekeken, volledig dan weliswaar? Welke staat er nog op je bucketlist en welke horrorfilm zou gerust aan dit lijstje mogen toegevoegd worden? Laat het ons weten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.