Home Deco WEEKENDTIP: scoor unieke designmeubels aan kleine prijsjes op de No Ordinary Design...

WEEKENDTIP: scoor unieke designmeubels aan kleine prijsjes op de No Ordinary Design Stocksale

Haal een eyecatcher in huis zonder je bankrekening te moeten plunderen.

© toa heftiba & alexandra gorn via unsplash

Zoek je nog een eyecatcher voor in je interieur? Ga dit weekend dan zeker eens naar de stocksale van Casteelken. Zij verkopen exclusieve designmeubels aan scherpe prijzen.

Kan je living een make-over gebruiken of heb je nog een hoekje in huis dat schreeuwt om wat aangekleed te worden? Plan dan een bezoekje aan de No Ordinary Design Stocksale van Casteelken. Zij hebben de grootste collectie designmeubels en accessoires in België. De winkel wil plaatsmaken voor enkele nieuwe collecties, en nemen daarom afscheid van heel wat topartikelen.

Unieke stukken

Je vindt er designklassiekers en unieke stukken van Knoll, Moroso, Vitra, HAY, Minotti en nog veel meer aan sterk verlaagde prijzen. Droom je van een unieke eyecatcher, dan is dit hét moment om er eentje in huis te halen zonder je bankrekening te moeten plunderen.

The place to be vanaf vrijdag 24 mei zijn de twee showrooms van Casteelken in Rumbeke te Roeselare en Oostkamp bij Brugge. Meer informatie vind je op hun Instagrampagina of op hun website. Daar kan je al even snuisteren door het aanbod, en eventueel je wishlist opmaken. Heb je dit weekend geen tijd of andere plannen? Geen probleem, de outlet loopt nog tot eind juni.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.