Home Lifestyle ‘De Mol’-afvaller én hoofdverdachte van de kandidaten reageert: ‘Ik krijg er kop...

‘De Mol’-afvaller én hoofdverdachte van de kandidaten reageert: ‘Ik krijg er kop noch staart aan’

Voor 't eerst in de geschiedenis van 'De Mol' wist niemand voor de finale de saboteur te ontmaskeren.

We kregen vanavond een primeur te zien op tv. Voor ‘t eerst in de geschiedenis van ‘De Mol’ wist niemand de saboteur te ontmaskeren tegen de halve finale.

Zowel halvefinalisten Lennert, Annelotte als Sven konden hun verbazing in de aflevering van vanavond niet wegstoppen wanneer Philip een rood scherm kreeg en naar huis moest vertrekken. Wat later krijgen we de verklaring te horen. Alle drie de kandidaten beweren alles op Philip gezet te hebben. Maar wie is de Mol dan wel?

Gilles De Coster getuigt over de primeur: ‘We maken ons op voor een heel speciale finale, waarin de finalisten meer dan ooit naar elkaar zullen loeren. Want alles wat ze tot nu toe dachten te weten… is fout. En ze hebben echt niet veel tijd meer om de enige échte Mol te ontmaskeren.’

Philip reageert op de primeur

Twee kandidaten spreken de waarheid en hebben dus héél erg veel geluk zichzelf finalist te mogen noemen. Daarnaast is er eentje die liegt want die is zelf de Mol én ook Philip zat op de verkeerde Mol en weet nu dus als enige niet-finalist met de volle zekerheid welke finalist hij kan uitsluiten als Mol. Play4 deelt Philips hilarische eerste reactie op de beelden in een video.

Lees ook: