Home Lifestyle ‘De Bachelorette’: Elke Clijsters schonk haar laatste roos aan Ivan, maar het...

‘De Bachelorette’: Elke Clijsters schonk haar laatste roos aan Ivan, maar het mocht niet zijn

Voor Wouter lijkt er wel een sprankeltje hoop te zijn...

de bachelorette
© Play 4

Na een zoektocht van drie maanden heeft Elke Clijsters (36) gisterenavond voor heel kijkend Vlaanderen een beslissing gemaakt. De Limburgse mama van twee gaf haar laatste roos en bijhorende liefdesbrief aan Ivan. Van Wouter nam ze (voorlopig) afscheid met een al even mooie brief, maar met een minder mooi slot.

Nadat Django vorige week afviel, bleven alleen Wouter en Ivan nog over in ‘De Bachelorette‘. Met Ivan had Elke Clijsters al gekust en was er een duidelijke chemie tussen de twee. Wouter had bij het begin aangegeven dat Elke niet zijn type is, maar het duo leek toch dichter naar elkaar toe te groeien.

De twee mannen kregen nog een allerlaatste kans om zich te bewijzen en dat in het gezelschap van de mama en stiefpapa van Elke. Daar probeerde Ivan zijn potentiële schoonouders Els en Jan – na een minder goede eerste indruk – nog voor zich te winnen. De Limburgse mama kreeg tot haar verrassing van Wouter te horen dat hij dan toch geen vlinders, maar beestjes in de buik had. Wat de keuze natuurlijk nog moeilijker maakte. Elke ging ten rade bij haar zus Kim Clijsters die in Amerika zit, en kreeg het advies om haar gevoel te volgen.

Elke Clijsters heeft na een wekenlange zoektocht naar haar prins op het witte paard uiteindelijk de moeilijke knoop doorgehakt. Jullie waren ervan overtuigd dat ze voor Wouter zou gaan, maar ze ging voor zekerheid op vlak van aantrekkingskracht en koos uiteindelijk voor dertigjarige Ivan. Van juridisch adviseur Wouter (40) nam ze afscheid, omdat ze te veel twijfelde of die passie en verliefdheid wel nog zouden komen. Ze vroeg hem wel om vrienden te blijven.

‘Heel verschillend’

Na de aflevering was Elke te gast bij ‘De Cooke & Verhulst Show‘ waar ze verklapte of zij en Ivan nu – acht maanden later – nog steeds samen zijn. We moeten Ivan-fans teleurstellen: het mocht niet baten tussen het nieuwe koppel. De eerste weken gaven ze het een kans – in het geheim weliswaar – maar ondertussen is Elke al maanden vrijgezel.  ‘We zijn echt heel verschillend’, vertelde Elke aan Gert en James. Toch geeft ze aan dat ze nog contact hebben en dat Ivan zelfs zondag naar haar thuis komt. ‘Voor een lange relatie zat het er jammer genoeg niet in’, besloot de Limburgse mama.

Na De Roos

De verliefdheid, passie en aantrekkingskracht waren dus niet voldoende en de afstand en hun verschillende levensstijlen speelden Elke en Ivan toch parten. Diezelfde conclusie konden Telenet-klanten ook in de tv-theek ontdekken in ‘Na De Roos‘, waar het duo vertelt over hun passionele maar kortstondige relatie.

In ‘Na De Roos’ lijkt er wel een sprankeltje hoop te zijn voor Wouter en Elke. De Limburgse gaat wekelijks naar hem voor een sportsessie en ze laten het gewoon op zich afkomen. ‘Er zijn gevoelens. Die hebben geen aan- en uitknop. Dat moeten we zien de komende weken of maanden’, aldus Wouter. ‘We hebben echt gebabbeld over het feit: zou dat gaan als koppel? We zouden eens moeten kussen om het te proberen maar dat hebben we nog niet gedaan’, vertelt Elke.

De volledige aflevering ‘De Bachelorette: Na De Roos’, waarin je ziet hoe het nu met Elke, Ivan, Wouter én Django gaat, vind je in de tv-theek van Telenet.

Lees ook: