Home Lifestyle Dankzij deze ‘Buiten de zone’-reünie spoken er al een hele dag nostalgische...

Dankzij deze ‘Buiten de zone’-reünie spoken er al een hele dag nostalgische zinnen door ons hoofd

Hoeveel 'Buiten de zone'-quotes kan jij opsommen?

Nostalgie à volonté, want na de reünie van ‘W817‘ post nu ook de cast van ‘Buiten de zone’ een heerlijk plaatje op Instagram. Liefste Bart De Pauw, komt er dan een nieuw seizoen? Fingers crossed!

Vroeger keken wij maar al te graag naar het hilarische programma ‘Buiten de zone‘. De reeks werd bedacht door onder andere Bart De Pauw, Danny Timmermans en Tom Lenaerts. De serie ging over vijf vrijwilligers – Bart De Pauw, Mathias Sercu, Danny Timmermans, Reinhilde Van Driel en Elise Bundervoet – die de telefoontjes van de jongerenfoon opnamen. Meestal dreven de jongeren de spot met deze vijf vrijwilligers en dat zorgde voor hilarische taferelen.

Nieuwe afleveringen?

Stiekem hopen wij nu op nieuwe afleveringen van deze nostalgische reeks, maar waarschijnlijk heeft deze reünie te maken met het nieuwe programma van Bart De Pauw. Maar hoop doet leven, toch?

YES !!

A post shared by Bart De Pauw (@bartdepauw) on

Nostalgische quotes

Heb jij nu ook heimwee gekregen naar ‘Buiten de zone’? Dan kunnen we jouw verdriet misschien wel verwerken door deze nostalgische uitspraken. Herken jij ze nog allemaal?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.