Home Lifestyle ‘Dancing with the Stars’ stelt ‘Eigen Kweek’-acteur en oude bekende voor als...

‘Dancing with the Stars’ stelt ‘Eigen Kweek’-acteur en oude bekende voor als nieuwe juryleden

Leah 'madam Marianne' Thys keert niet terug als jurylid.

dancing with the stars
© VIER

VIER vervangt niet alleen de helft van het presentatieduo voor het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’, maar ook de helft van de jury. Jan Kooijman en Joanna Leunis mogen terugkeren, maar ze krijgen twee nieuwe collega’s naast zich.

De eerste naam die VIER bekendmaakt als nieuw jurylid is allesbehalve een verrassing. Vlaanderen kent Davy Brocatus nog als de flamboyante ballroomdanser die zetelde in de jury van ‘Sterren op de Dansvloer’ op VTM. Met 30 jaar ervaring in de danswereld is hij de geknipte persoon om naast Joanna en Jan te zetelen.

Een grotere verrassing is de naam van Sam Louwyck, al zou dat niet het geval mogen zijn. Vlaanderen kent de West-Vlaming vooral als acteur in ‘Eigen kweek’ en ‘D’Ardennen’, maar Louwyck is ook een begaafd danser en choreograaf. Met het dansgezelschap les ballets C de la D trok hij de hele wereld rond. Zij die Sams geniale passage in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zagen, zijn er ongetwijfeld samen met ons van overtuigd dat de acteur een fijne toevoeging zal zijn voor het programma.

Helaas zijn er geen zes stoelen aan de jurytafel van ‘Dancing with the Stars’. De komst van Sam en Davy betekent dat Leah ‘madam Marianne’ Thys en Michel Froget niet terugkeren als juryleden.

Lees ook: