https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Niet Jani, maar Kat Kerkhofs zal het tweede seizoen van ‘Dancing with...

Niet Jani, maar Kat Kerkhofs zal het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ presenteren

En Jani? Die gaat zelf op de dansvloer staan!

© PHOTONEWS

Vorig jaar stond ze zelf nog op de dansvloer van ‘Dancing With The Stars’, maar nu neemt ze de taak van Jani Kazaltzis (40) in het programma over. Kat Kerkhofs (30) wordt de nieuwe blonde sidekick van Gert Verhulst, en Jani? Die mag zelf op de dansvloer gaan staan!

Belgiës bekendste voetbalvrouw van het moment zal samen met Gert Verhulst het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ presenteren. Samen met haar danspartner Nick strandde Kat vorig jaar op de tweede plaats in de danswedstrijd. Dit jaar staat ze aan de andere kant van de dansvloer en doet ze een position switch met Jani Kazaltzis.

‘Voor het eerste seizoen hadden ze mij al gevraagd om te dansen, maar mijn agenda liet het toen niet toe’, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. ‘Ik vind het een evidentie dat Kat het overneemt. Ze weet hoe het in elkaar zit en wat belangrijk is als ze de kandidaten een hart onder de riem moet steken.’

View this post on Instagram

Let’s switch! #morgenmeer

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toch twijfelt Kat zelf nog een beetje aan haar allernieuwste job: ‘Het presenteren wordt een grotere uitdaging dan het dansen‘, geeft ze in de krant toe. ‘Bij het presenteren moet het er meteen boenk op zijn, dus ja, ik heb wel stress, en zeker omdat het live is. Maar ik ben vooral gevleid dat ik naast Gert mag staan. Wij komen heel goed overeen, dus ik voel mij niet geïntimideerd. Wij kunnen goed op elkaar inspelen.’

Wanneer het tweede seizoen van de show op televisie zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Lees ook: