https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Courteney Cox en Ed Sheeran doen iconisch dansje uit ‘Friends’ na

Courteney Cox en Ed Sheeran doen iconisch dansje uit ‘Friends’ na

Ze kruipen in de huid van Monica en Ross en zetten een vlekkeloze versie van The Routine neer.

courteney cox ed sheeran
© Warner Bros. Studios

Courteney Cox deelt op haar Instagrampagina een video waarin ze het iconische dansje The Routine naspeelt dat haar personage Monica deed met haar broer Ross in ‘Friends’. Die laatste wordt dit keer niet vertolkt door David Schwimmer, maar door Ed Sheeran. Het resultaat is hilarisch!

Friends‘ is hotter dan ooit, mede dankzij de langverwachte reünie die onlangs plaatsvond. In België moeten we nog een nachtje slapen om de zes vrienden opnieuw bij elkaar te zien, maar gelukkig kunnen we dankzij Courteney Cox nu al een legendarisch moment uit de populaire serie herbeleven. Ze toont in een video op haar Instagrampagina het iconische dansje The Routine. Deze choreografie kan je zien in ‘The One With The Routine’, een aflevering uit het zesde seizoen. Monica en Ross willen koste wat het kost in beeld komen tijdens tv-opnames om hun ouders jaloers te maken en besluiten daarom een dansje dat ze altijd deden in het middelbaar opnieuw van onder het stof te halen: The Routine. Voor wie dit even geen belletje doet rinkelen: in onderstaande video kan je zien hoe de twee de dansvloer onveilig maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verrassingsoptreden

Het is niet alleen tof om Monica nu de pasjes opnieuw te zien doen. Wat deze video extra speciaal maakt, is dat niemand minder dan Ed Sheeran de plaats inneemt van David Schwimmer. Echte ‘Friends’-fans kennen ongetwijfeld Red Ross, het alter ego dat bij Monica’s broer bovenkomt wanneer hij echt kwaad is. Maar met de rosse zanger mogen we Red Ross letterlijk nemen.

Teddy is duidelijk een grote fan van de reeks, want hij kan elke beweging perfect nabootsen. Blijf vooral tot op het einde kijken, want de allerlaatste sprong gaat wel een beetje de mist in. Ze vallen beiden op de grond en krijgen de slappe lach.

Wij zijn niet de enigen die het filmpje al zo’n tiental keer bekeken, want het aantal views staat al op zo’n slordige 7,5 miljoen. Heel wat celebs zijn trouwens ook fan van deze nieuwe routine. Zo schreef Kaley Cuoco: ‘Dit is legendarisch’. Cara Delevingne reageerde met hartjes en Rita Ora met de fameuze handjes-in-de-luchtemoji’s.

Lees ook: