https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Jennifer Aniston leerde zichzelf een bizarre tic aan voor haar rol in...

Jennifer Aniston leerde zichzelf een bizarre tic aan voor haar rol in ‘Friends’

Merkte jij Rachels tic al op?

Rachel tic Friends
© getty

Een Tiktokker ontdekte een wel heel vreemde gewoonte van Jennifer Aniston (52) die Rachel speelt in ‘Friends’. Hij maakte een kort compilatiefilmpje waarin haar tic heel duidelijk is.

Tiktokker @cts.trphe waarschuwt iedereen eerst dat zijn filmpje hun leven zal veranderen, zeker als je een grote ‘Friends‘-fan bent. En geef nu eens eerlijk toe: wie is dat nu níet?! Toch waren wij té nieuwsgierig om niet te kijken, vooral omdat de video al meer dan een miljoen (!) keer werd bekeken en dus de laatste dagen viraal gaat!

Jennifer Anistons personage Rachel zou een tic hebben die ons voordien nooit eerder opviel. Een tic is volgens Van Dale iets dat je, zonder te weten, telkens doet. Ze schraapt haar keel telkens voordat ze iets zegt. In onderstaand compilatiefilmpje staaft hij zijn bevinding.

@cts.trphe##stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! ##friends ##rachel ##HealthyCooking ##ClassicCatch ##fyp ##foryoupage♬ original sound – cts.trphe

Geen eigenschap van Rachel

Na het bekijken van deze video is de kans groot dat je nooit meer op dezelfde manier naar ‘Friends’ kan kijken en zal je hoogstwaarschijnlijk altijd moeten lachen wanneer Jennifer als Rachel zijnde het weer een keertje doet. Het is trouwens geen eigenschap die Jennifer meegaf aan haar personage Rachel, want volgens de Tiktokker doet de actrice dit in elke show of film waarin ze meespeelt.

Lees ook: