Home Lifestyle Hotspots MMM: Côte d’Or opent eigen chocoladewinkel in hartje Brussel

MMM: Côte d’Or opent eigen chocoladewinkel in hartje Brussel

© Côte d'Or

Oké, er zijn al voldoende chocoladewinkels in Brussel, maar dat wil niet zeggen dat we daar genoegen mee nemen. Integendeel! Zeker nu we weten dat ook Côte d’Or een winkel in onze Brusselse hoofdstad heeft geopend. Allen daarheen!

Het chocolademerk opende in 2008 ook al eens een winkel in Brussel, maar die moest na vier jaar helaas de deuren sluiten. Om hun succes nu wel te garanderen, besloten ze dit keer om met hun chocoladerepen, mignonnettes en schattige olifant nabij het historisch centrum van de stad neer te strijken.

Werelderfgoed

Zo gezegd, zo gedaan: de winkel in de Guldenhoofdstraat, nabij de Grote Markt, opende afgelopen weekend voor het eerst zijn deuren. Voorlopig kan je vooral voor de klassiekers (denk: de bouchées en heerlijk tabletten melkchocolade), chocoladefonteinen én het nieuwe bio-gamma in de winkel terecht. Vanaf volgend jaar zullen ze er de schappen verder aanvullen met leuke – en vooral lekkere – extraatjes en kan je er exclusieve geschenkkoffertjes kopen die enkel en alleen in de winkel verkocht zullen worden.

Leuk weetje: de gevel van de winkel werd door Unesco erkend als werelderfgoed. De zaak zelf werd opgesmukt met enkele tropische planten en een mooi kleurtje. Wist je trouwens dat het chocolademerk in 1870 werd opgericht door een Belg? Des te meer redenen om nog eens naar Brussel af te zakken, dus!

Praktisch:

Côte d’Or Shop

Guldenhoofdstraat 5 in Brussel

© Côte D’Or

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.