Home Lifestyle COOL: Desperados organiseert festival in luchtballonnen

COOL: Desperados organiseert festival in luchtballonnen

Desperados tilt de festivalzomer naar een hoger niveau. Letterlijk dan.

Skyfest Desperados

Het zotste festival van dit jaar moet ongetwijfeld Skywest zijn, dé party waarmee Desperados de festivalzomer naar een hoger niveau tilt. Letterlijk dan, want the sky is the limit en luchtballonnen doen dienst als dansvloer. Hoe cool is dat?!

Dansen op de beats van Jackmaster en Honey Dijon, terwijl je ergens hoog in de lucht zweeft boven de Spaanse bergen? Op 16 september kan het, want dan organiseert Desperados Skyfest, een multi-zintuigelijke ervaring vlak bij Barcelona. ‘Op Skyfest zullen de fans muziek op een heel andere manier beleven’, klinkt het bij een enthousiaste Anna Bizon, Global Brand Director bij Desperados. ‘Elrow en Jackmaster zijn dan ook de uitgelezen partner om van dit wilde experiment een groot succes te maken. Skyfest zal het festivalconcept letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau tillen met een onvergetelijke party.’

10.000 luchtballonnen

En dat is lang niet het enige memorabele feestje van Desperados. Eerder organiseerde het met tequila gearomatiseerde biermerk van Heineken ook al Train Trax, waarbij een trein werd omgebouwd tot een groot muziekinstrument, en Bass Drop, een gewichtloos eentje op een vliegtuig 9000 meter boven de woestijn van Nevada. En wij weten zeker dat ook Skyfest niet zal moeten onderdoen voor zijn voorgangers.

Wie erbij wil zijn, kan zich alvast pre-registreren op de website van Skyfest. De ticketverkoop start op dinsdag 15 augustus om 12u ‘s middags.

Lees ook: