Home FASHION & BEAUTY Beauty Vergeet space buns! Macaron buns zijn het festivalkapsel van 2017

Vergeet space buns! Macaron buns zijn het festivalkapsel van 2017

Volgend weekend eens proberen op Tomorrowland?

macaron buns
Pinterest

Vorig jaar waren het vooral space buns die onze Instagramfeed veroverden, maar in 2017 moeten die plaatsmaken voor een nieuw it-kapsel. Enter macaron buns, een iets subtielere versie van het überpopulaire dotjeskapsel.

Space buns en macaron buns zijn de perfecte kapsels voor tijdens de festivalzomer. Het ziet er niet alleen cool uit, het is bovendien superhandig. Als het warm weer is, ligt je haar niet in je nek. Als het daarentegen regent, ziet je coupe er ook nog partyproof uit.

Bij space buns maakte je twee dotjes boven op je hoofd , maar bij macaron buns ga je ze net onder aan in je nek maken. Ideaal als je toch liever een iets subtieler kapsel wil op de festivalweide. Bij Pinterest hebben ze alvast gemerkt dat het kapsel de laatste weken enorm populair geworden is, want de zoekopdracht daarnaar is met maar liefst 170 % gestegen.

Aan de slag

Wil je dit kapsel zelf een keertje proberen? Trek dan een middenstreep en maak vervolgens twee paardenstaartjes (links en rechts) onder aan je nek. Die ga je vervolgens twisten tot je de vorm van een dotje hebt. Dat kan je zo klein, groot, messy of netjes maken als je zelf wil. Zet alles vervolgens vast met een paar schuifspeldjes en verstuif er een beetje haarspray over. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.