Home Lifestyle Food MUST TASTE: Coca-Cola pakt uit met gloednieuwe wintereditie

MUST TASTE: Coca-Cola pakt uit met gloednieuwe wintereditie

Al vinden wij de nieuwe smaak eerder het herfstkruid bij uitstek!

cola cinnamon
© Mae Mu via Unsplash | Coca-Cola

Coca-Cola stelt zijn eerste winterse limited edition ooit in ons land van Coca-Cola Zero Sugar voor. Verwarmen we onze handen deze winter aan een blikje winters gekruide cola?

Liefste jongens en meisjes, de herfst is in ‘t land. Of je ‘t nu wil of niet, de laatste zomerzon heeft plaatsgemaakt voor heel wat regenbuien, maar binnenkort hopelijk ook voor prachtige herfstkleuren in het bos, liters pumpkin spiced latte en kilo’s cinnamon rolls… En dat heeft ook Coca-Cola begrepen!

Coca-Cola verwent zijn consument zo nu en dan met een verrassende smaak die toegevoegd wordt aan ‘s werelds populairste frisdrank. Zo kreeg de light variant onder andere al een gember-limoen- en een mangosmaakje. En nu is Coca-Cola Zero Sugar aan de beurt. Naast zijn alom bekende varianten met vanille, citroen en kers, brengt de frisdrankgigant nu een winterse limited edition op de markt.

Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon

Uit onderzoek blijkt dat Belgen chocolade, kaneel en kastanje de wintersmaken bij uitstek vinden. En omdat cola met chocolade of kastanje allesbehalve aantrekkelijk klinkt, zal je vanaf vandaag in de supermarkt blikjes Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon (een hele mond vol) kunnen kopen, een blikje cola dat naar kaneel smaakt dus. Of het een geslaagde combinatie is, is nog maar de vraag, maar wij wachten niet tot de start van de winter om te proeven. Kaneel is voor ons namelijk in de eerste plaats het herfstkruid bij uitstek. De 250 ml-blikjes gevuld met de limited edition zijn nog tot maart 2021 in de winkels te vinden. Schol!

Lees ook: