Home Lifestyle Food Dankzij de app Vivino haal je nooit meer een slechte fles wijn...

Dankzij de app Vivino haal je nooit meer een slechte fles wijn in huis

Nooit meer koppijnwijn in je winkelkarretje!

vivino
© Pixabay via Pexels

Je hebt zo van die apps die je leven veranderen en Vivino is er daar eentje van. Dankzij deze handige applicatie haal je namelijk nooit meer een slechte fles wijn in huis. Dankzij de meer dan 42 miljoen gebruikers kan je er zo’n 11.9 miljoen gerecenseerde wijnen terugvinden. Een keuze maken wordt niet makkelijker, maar je bent er wél zeker van dat je geen fles koppijnwijn mee naar huis neemt!

Vivino is zeker geen nieuwe applicatie, maar als je een wijnliefhebber bent, is deze app eigenlijk een must-have op je telefoon. Je komt er namelijk te weten welke wijnen je in huis moet halen én welke je beter laat liggen in de winkelrekken. Wie wil, kan via de app trouwens ook meteen een voorraadje bestellen.

Hoe werkt het nu precies? Het enige wat jij hoeft te doen, is een foto van het etiket nemen. Of je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een specifieke naam. Vervolgens krijg je meteen heel wat informatie over je gekozen wijntje en je krijgt ook te zien waar hij op voorraad is. Is je favoriete fles bij jou in de buurt toevallig uitverkocht? Dan kan je via de functie ‘Snel Vergelijken’ een waardig alternatief vinden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Handig voor de eeuwige twijfelaars onder ons die in de supermarkt maar niet kunnen beslissen over welke fles ze mee naar huis willen nemen. Twijfel je tussen twee verschillende soorten? Gewoon beide flessen eventjes scannen en je komt zo te weten welke precies de beste is. Daarnaast kan Vivino je ook op restaurant helpen om de juiste (of beter gezegd: de lekkerste) keuze te maken. Santé!

Lees ook: