Home Lifestyle WEEKENDTIP: ontdek het beste van de Belgische urban pop- en hiphopscene in...

WEEKENDTIP: ontdek het beste van de Belgische urban pop- en hiphopscene in de AB tijdens de Coca-Cola Sessions

Tsar B, DVTCH NORRIS, Ruby Grace, Ashley Morgan en Shaka Shams aan het werk zien voor maar € 15? Yes, please!

ancienne belgique
© Ancienne Belgique

Voor het tiende jaar op rij slaan de Ancienne Belgique en Coca-Cola de handen in elkaar om jong aanstormend talent in de kijker. Aanstaande zondag kan je in de Brusselse concertzaal tijdens de Coca-Cola Sessions onder meer Tsar B, DVTCH NORRIS, Ruby Grace en Ashley Morgan aan het werk zien.

Fan van urban pop en hiphop? Markeer zondag 23 februari dan maar snel in je agenda, want de Ancienne Belgique en Coca-Cola verzamelden de crème de la crème van de Belgische muziekscene op één affiche voor de tiende editie van de Coca-Cola Sessions.

Jong talent op iconische planken

Het idee voor een concertreeks waarin jong talent van eigen bodem centraal staat, ontstond in 2009. Sindsdien stonden onder meer Balthazar, Netsky, Intergalactic Lovers en Brutus al op de planken in de AB Club. Stuk voor stuk opkomende Belgische artiesten die intussen grote namen werden.

Louise Vanoppen aka Ruby Grace.

Na drum and bass, indie en electro geeft de Brusselse concertzaal en het Amerikaanse frisdranklabel nu het podium aan veelbelovende artiesten uit de Belgische urban pop- en hiphopscene. Tsar B, DVTCH NORRIS, Ruby Grace, Ashley Morgan en Shaka Shams om exact te zijn.

De Coca-Cola Sessions vinden plaats op zondag 23 februari om 18 uur in de Ancienne Belgique in Brussel. Tickets kosten € 15. Het volledige programma vind je op abconcerts.be.

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: