Home Lifestyle DINNER DATE: 9 belachelijk goede redenen om nog eens met je lief...

DINNER DATE: 9 belachelijk goede redenen om nog eens met je lief op restaurant te gaan

En je hebt geluk! Deze week vind je de pocket ‘3-gangendiner voor 2’ bij je Flair.

© Getty

Hebben jullie allebei altijd een ander excuus om die aflevering van ‘Riverdale’ of ‘La casa de papel’ te verkiezen boven een gezellige dinner date? Wel, dan hebben we goed nieuws, want we hebben een aantal toffe redenen gevonden waarom jullie nog eens met z’n tweetjes op date moeten gaan. En weet je wat nóg beter nieuws is? Deze week zit er bij Flair een pocket waarmee jullie samen van een driegangendiner kunnen genieten vanaf € 39.

In feite heb je zelfs geen andere redenen meer nodig om je date-outfit uit de kast te halen, maar om je helemaal te overhalen, hebben we negen goede redenen die je overtuigen om samen met je partner nog eens op dinner date te gaan!

1. Zo krijgen jullie eens iets anders voorgeschoteld dan die spinaziepuree met fish sticks

En zorgt de salade op je bord ervoor dat je ein-de-lijk nog eens genoeg vitaminen opneemt. Oh ja: de chocoladesaus op je dame blanche zal, in tegenstelling tot de ‘coupe maison’ die je thuis maakt, lekker warm zijn.

2. Hallo, sociaal leven

Want eerlijk? Naast die ingebeelde gesprekken met Tokio en El Profesor en de dagelijkse discussies met je collega’s heb je geen enkel sociaal contact meer. Sla een babbeltje met de ober en vraag aan de sommelier of hij een kleine wijndegustatie wil doen.

3. Onthoud: kwaliteit boven kwantiteit

Met andere woorden: laat je op weg naar het restaurant niet verleiden door de frituur om de hoek om uiteindelijk, net zoals op elke vrijdagavond, met een pakje friet voor de televisie te kruipen. Bewijs dat je genoeg wilskracht hebt om tot na het voorgerecht te wachten op die steak mét verse en krokante frietjes. Het zal dubbel zo hard smaken, erewoord!

4. Succesvolle Instagramfoto’s, here I come!

Oké, we weten dat het een beetje fout is om duizend-en-een foto’s van dat kunstwerkje op je bord te maken, maar nu je dan toch op restaurant bent, kunnen er wel een paar foto’s (lees: een heel album vol) gemaakt worden. Tip: laat je vliegtuigstand gewoon aanstaan, zodat je niet afgeleid wordt door meldingen en post de foto’s pas wanneer je weer thuis bent.

5. Misschien zit er wel een ring verstopt in je glas champagne

You never know en het zou in ieder geval de perfecte gelegenheid zijn. Dromen mag altijd, hè!

6. Culinair voorspel op het menu

Bereid jullie voor op een zwoele avond. Dat doe je natuurlijk het best met een aantal gerechtjes die het voorspel alvast een beetje op gang brengen. Wat dacht je van een paar oesters als voorgerecht of een moelleux au chocolat om af te sluiten?

7. Eindelijk kan je dat prijskaartjes van die dure jurk knippen

Want om ze tijdens de werkuren aan te trekken, is ze nu eenmaal te mooi…

8. Het is de ideale gelegenheid om die langverwachte vakantie in te plannen

En met die heerlijke cosmopolitan al even weg te dromen bij dat privézwembad dat in de tuin van jullie vakantiehuisje zal liggen.

9. Maak op maandag al je collega’s jaloers

Want wie kan er zeggen dat ze voor amper € 39 op date ging? Pssst: elke slimme Flairlezeres die deze week ons magazine in huis haalt, want met de pocket die bij het je Flair zit, kan je tegen een belachelijk lage prijs heerlijk gaan dineren. Smakelijk!

Lees ook: