Home Lifestyle Cirque du Soleil brengt zijn magische voorstellingen tot leven in je woonkamer

Cirque du Soleil brengt zijn magische voorstellingen tot leven in je woonkamer

'We hopen dat je zo even kan ontsnappen aan de chaos.'

Cirque du Soleil
© YouTube @cirquedusoleil

Je kan de zoveelste Netflixfilm opzetten of nog een aflevering van je favoriete DVD-box afspelen, maar wat denk je ervan om een beetje kunst te bewonderen? En neen, dan hebben we het niet over een saaie virtuele toer door een oubollig museum. Je kan namelijk de spectaculaire shows van Cirque du Soleil volledig gratis bekijken online.

Cirque du Soleil reist de wereld rond met zijn spectaculaire shows die telkens duizenden enthousiaste bezoekers lokken. Dit is in deze coronatijden natuurlijk niet meer mogelijk, maar toch kan je nog genieten van de halsbrekende stunts en prachtige choreografieën en dat terwijl je gewoon gezellig in je luie zetel ligt. Het circus zette namelijk enkele shows op zijn nieuw online platform en op YouTube.

Vanop de voorste rij

Je kan zo een uur lang met je mond vol verbazing kijken naar Amaluna (zie video hieronder) of KURIOS – Cabinet of Curiosities. Het lijkt alsof je op de voorste rij van de show zit, zonder dat je daarvoor je bankrekening moest plunderen voor de kaartjes. ‘Nu meer dan ooit, willen we ons steentje bijdragen om vreugde te brengen tot in jullie woonkamer’, aldus Cirque du Soleil. ‘We hopen dat je met deze kunst even kan ontsnappen aan de chaos.’

Maak het helemaal donker in je woonkamer, leg je smartphone aan de kant, neem er een lekkere snack bij en kruip in de zetel om volop te genieten van dit spektakel.

Naast 60-minute specials kan je op Cirque Connect ook andere dingen ontdekken zoals work-outs, make-uptutorials en interviews van en met de Cirque du Soleil-artiesten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.