Home Lifestyle ‘Harry Potter’-fans kunnen een rondleiding volgen van de ‘A History of Magic’-tentoonstelling

‘Harry Potter’-fans kunnen een rondleiding volgen van de ‘A History of Magic’-tentoonstelling

Het is bovendien 100% gratis!

harry potter
© Warner Bros.

Het zijn hoogdagen voor ‘Harry Potter’-fans momenteel. Je kon je al dankzij Hogwarts was Here inschrijven op Zweinstein en verschillende lessen volgen. Daarnaast heeft J.K. Rowling herself haar eigen platform op poten gezet. Toch stopt het hier niet, want fans kunnen nu ook een gratis virtuele rondleiding volgen van de tentoonstelling ‘A History of Magic’.

Krijg je maar geen genoeg van de wereld van Harry Potter? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Je kan namelijk ook een gratis virtuele rondleiding maken door de tentoonstelling ‘Harry Potter: A History of Magic’. En dat allemaal vanuit je eigen kot!

De tentoonstelling was oorspronkelijk te bewonderen in de British Library, maar er bestaat ondertussen al twee jaar een virtuele rondleiding van de exhibitie die je kan volgen via het online platform Google Arts & Culture. Dankzij een feature op ‘Harry Potter at Home’, een nieuwe creatie van J.K. Rowling, is de rondleiding nu opeens terug een stuk populairder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Harry Potter a History of Magic exhibit. @hpplayus #cursedchildnyc #moaningmyrtle #myrtleelizabethwarren @nyhistory

Een bericht gedeeld door Lauren Cipoletti (@cipps) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat kan je nu allemaal verwachten? Je kan een kijkje nemen in verschillende spreukenboeken en daarnaast kan je ook een mix van kunstwerken en magische objecten uit de tovenaarswereld bewonderen. Verder vind je er ook een manuscript dat je uitlegt hoe je de Steen der Wijzen kan maken. Last but not least zijn er nog verschillende schetsen van de boekcovers en aantekeningen van J.K. Rowling die je kan ontdekken. Goed voor een aantal uurtjes bezigheidstherapie!

Klik hier om naar de website te surfen.

Lees ook: